Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lech jeste favorit, ali vi se borite muški, jako. U takvoj igri, i ako zijanite , mi ćemo vas poštovati!!!! SVI NA KOŠEVO!
Lech je apsolutni favorit, ali NEMA PREDAJE! Srce na teren i huk sjevera s tribine, pa šta bude. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE! SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJ'VO!
Znas kako kazu- pila naopako.
Vucic i naocale: https://www.youtube.com/watch?v=06qTHNY5nC4
Lech je apsolutni kurac a i ti si Džepno pička,sta si se prepo stisnite ih od prvog sudijskog zvižduka i pobjeda neće doći u pitanje
Svi na Kosevo igra Sarajevo, izgovora NEMA!!!
ko da telecu glavu slusam pred put u Izrael
Uz malo srece sve je moguce, samo hrabro
Na kosevu pobjeda diviva 2:1, tamo remi 1:1 i top
skinite vi gace odma i bice to ok ...cccc
A šta su trebali? možda izaći s izjavom 'ubićemo ih pet nula, 'ta će mali leh' .. Poljaci su u ovom trenutku bar duplo jaci i normalno da je i pristup samoj utakmici uz dosta opreza.. samo nek se bore, jako, bespoštedno na svaku loptu, a mi sa tribina ćemo ih znati ispoštovati i ponijeti aBd do velikog iznenađenja, do pobjede.