Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španija ispala, pa onda Engleska... Kako je krenulo Bosna će do finala doći :) aBd!
u subotu pakuju kofere
kraguji nadam se da ćeš dobiti neki mali rak od tolike ljubomore :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Španija ispala. Engleska ispala. Bosna je u finalu. Bosna je prvak svijeta. LUDILO. Uh! Ošamutila me ova trava, moram doći sebi!
zadnja slika najjaca :$
Bas i nisu neke urnebesne sale.
Na ovome SP najbolje partije do sada prikazuju male reprezentacije, ne male po fudbalskom znanju nego male po broju stanovnika i po kvaliteti liga iz tih zemalja. Do sada su se odličnim pokazali Urugvaj, Kostarika, Hrvatska, čekamo BiH. Španija, Engleska,Portugal, Italija, Brazil... ne znaš ko je gori od koga. Brazila vuče domaćinstvo ovi ostali ili su već praktički ispali Španija i Engleska dok je Portugalcima i Talijanima situacija izuzetno klimava. Englezi nisu bili nikad gori. Očajni su. Imaju možda najbolju ligu na svijetu, ali to e dvosjekli mač. U engleskim klubovima, baš kao i u talijanskim i španskim najbitniji igrači su stranci dok se domaći igrači nalaze po strani. Onda kad skupite Engleze vidite koliko su ustvari jadni.
Gledaj kad Francuzi zijane danas eheheh
Ili FIFA stima finale BiH-Hrvatska... hoce izgleda da i WW3 pocne na balkanu... a kakva smo stoka zadojena nacionalizmom i bilo bi nam.
Na ovom SP 2014 sve je moguce.... pa i Zmajevi da dodju do finala izgleda....... Idemooooooooooo Ludoooooooooooooooo.... nase je zlato.
Urnebesno. Jeste ovo trending slike stavljali sa 9gag-a?
Svi se sprdaju a svi bi poaao u engleskoj i platu u funtama.kakvi licemjeri....
jedini si ti izgleda ovdje ozbiljan, nemoj mjesat sport sa poslom, nama je sport za opustanje ehhehe samo lagano
Malo je rec urnebesne, upišo sam se, dva put :D :D
Urnebesno. Bravo Jamakoviću.
Oooo majko mila još da je IBra ušaoooooooooo :O :D
Sprdacina od tima, fino sam jucer rekao da ce nakon Spanaca ovako da se sprdaju i sa Englezima :)
Al najjace, nakon svih sprdancija - dolazi Ibra na zadnjoj slici.
Španija ispala. Engleska ispala. Italija gubi 1:0 od Kostarike. Bosna je u finalu. Bosna je prvak svijeta. LUDILO. Uh! Ošamutila me ova trava, moram doći sebi!
Fkt urnebes .