Harry Redknapp
0

"Uprkos Realu imali smo sjajnu sezonu"

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: Reuters)
Harry Redknapp (Foto: Reuters)
Nogometaši Tottenhama ipak će, vrlo vjerojatno, ostati daleko od čuda. Put kroz Ligu prvaka će im stati u četvrtfinalu, budući da ih je Real u prvoj utakmici, u Madridu, pobijedio s 4-0.

U revanšu na White Hart Laneu Tottenham mora napraviti upravo ono što je napravila Barcelona tokom ovosezonske Primere (pobjeda 5-0), a uprkos visokom porazu od Reala i očiglednom oproštaju od Europe trener londonske ekipe Harry Redknapp spremno tvrdi:

"Ne smijemo gledati sezonu samo kroz tu utakmicu ili neke posljednje u Premiershipu. Treba gledati od prvog do zadnjeg dana, a kada je tako, onda stvarno imamo razloga reći da smo imali fantastičnu sezonu. Ona još uvijek traje i tko zna, možda dođemo do četvrtog mjesta na ljestvici Premiershipa i dokopamo se novog nastupa u Ligi prvaka", rekao je Redknapp i dodao:

"Nismo klonuli duhom i to je najbitnije. Poraz od Reala nas nije spustio. S glavom smo dosta iznad vode i znamo kako moramo do kraja sezone u domaćem prvenstvu skupiti što više bodova. Želimo četvrto mjesto, a koliko nam treba do tamo stvarno ne znam."

Tottenham trenutno kao peta ekipa na tabeli zaostaje za četvrtim Chelseajem pet bodova, a za trećim Manchester Cityjem šest bodova.