Harry Redknapp
0

"Možemo prestići City"

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: Reuters)
Harry Redknapp (Foto: Reuters)
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp još uvijek vjeruje da njegovi nogometaši mogu prestići Manchester City i uhvatiti četvrto mjesto u Premiershipu koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Spursi su trenutno na petom mjestu s četiri boda manje od Cityja. Oba su kluba odigrala utakmicu manje od trećeplasiranog Arsenala koji ima pet bodova više od ''građana''.

Redknapp tvrdi da je još uvijek puno toga otvoreno i da u preostalih pet utakmica njegovi igrači mogu izboriti Ligu prvaka u kojoj su ove sezone dogurali do četvrtfinala.

"Bit će teško, ali još uvijek smo u igri. Samo se moramo nastaviti boriti i pokušati završiti najviše što je moguće. Ako opet završimo među najbolje četitri ekipe, bit će to sjajno, a ako ne, pokušat ćemo ponovno sljedeće sezone", poručio.

S njime se ne slaže holandski veznjak Manchester Cityja Nigel de Jong koji ne samo da je uvjeren da ih Spursi neće prestići, već smatra i da ''građani'' mogu završiti sezonu na trećem mjestu i izboriti izravan ulazak u Ligu prvaka.

"Ako ostanemo koncentrisani, naravno da možemo napasti treće mjesto, ali sada samo moramo nastaviti pobjeđivati, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Sada smo među četiri najbolje ekipe i tu želimo i ostati, a recept je za to da razmišljamo samo o sljedećoj utakmici, a ne o daljoj budućnosti", naglasio je De Jong.