Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reufe smiju nam se djeca
A sto su lesinari? Zato sto su prijetili prijavom sipi onima koji netransparentno izvuku i 1KM iz kluba? Ne navijam za Zelju , al moji Manijaci zasto ste dozvolili da vam saka jada huligana sa tribina otjera ovakvu upravu...Sada niti cete imati novca niti titula,bolju upravu niste mogli ni sanjati.
Trebaju se zapitati navijaci Zelje sto su tolko svi ostali od pitara pa dalje zeljeli ovu upravu da ode..Izgleda nikome nije pasalo da se ne krade od Zeljeznicara kao nekada..
Hm,i Željo i MUTD krahiraše u istoj sezoni.IZDAJAAAAAAAA!Izdaja, majku im heeeeebeeeem!
Famose, Famose ode Miske tamo se.
da su Manijaci to jest Jug pametni i da ima normalnih momaka sjeli bi rekli Misimovicu da ostane a da se vidi hoce li Amar ako nece pa jel veciAmar od kluba
nek vam Amar pravi klub sad
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
KRAJ PRIČE
Eto Amara pitari, bolje šutite, znate šta slijedi narednih godina.
znamo sta slijedi,zeljo godinama ce da vraca dug i kamate Amawu 😂😂😂
@hogar_strasni Amar da je trener vodio bi bar nekog slovenskog drugoligasa
Što se bojite Amara.Čovjek osvajao titule.Kadabi se tako kupovale svi bi bili šampioni barem po jednom u ligi. Amar zna posao i ima autoritet kod igrača.Na kraju najtrofejni je zar ne.
Cuj ostavke, bogami ovi su dobri mene ne bi ni s tojagom otjerali, pa ja ......
Ori travu, vraćaj blato!! :D
Nek vam lihvar Osim sad vodi klub ali vise nema kupovine titula kao prije 10 godina
Čemu minusi kad je istina. Kroz klub prodefilovalo milion anonimnih igrač koji su najavljivani kao velika pojačanja.Oprali ste para hejbet na tu foru,a rezultati ništa.Pa ako neko misli da je to dobro ok.
Zar sam dočekao i to da Željezničar izgubi status velikog kluba u koji su godinama prelazili brojni igrači manjeg sarejvskog ligaša kao Ihtijarević, Pelak, Bučan, Rašćić, Mešić, Hadžić, Fejzić, Stanić...
@IceBlue hahahahahahahahahhahahhavavhahahahahahhahaahahhaha dzes ba veliki klubu😂🤣😂🤣😂
@peter parker Veliki klub, nego šta! Znaš li ti da je Pape otišao iz Sarajeva a nikada se nije radovao na Grbavici?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gasi komentare :)
VRIJEME JE I BILO DA ODETE.TRIBINU NAPRAVILI NAVIJAČI.TEREN FS BIH.VI LIČNO NISTE NIŠTA URADILI OSIM ŠTO STE SROZALU KLUB I UGLED KLUBA.DA BOGDA VIŠE NIKAD NI PROŠLI PORED STADIONA.
@hepekvizija jedini realni komentar i vidi minusa. Valjda istina boli.