Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gest vrijedan svake pohvale !
RESPECT MANIJACIMA
BRAVO ŽELJOOOO
eto sad cemo brojat mrtve, neke ne neke da to kako navijackoj struji odgovara novoj balavoj. Onda hajde da igramo i za Pacu i za ovog i za onom mrtvog, a gdje je tu jos Djilda itd. Ove nove fore i prozivanje mrtvih i neke pravde, ide vise na kuratz. Zeljo zivi dalje i to je bitno.
Nije tragicno preminuo NEGO JE UBIJEN!!!! Kretensko novinarstvo i dalje se neko štiti ovdje...
bakirov pulen
joj kad vidim omanica i zulica kenja mi se
Igrajte za Mirzu sutra ajmo ljoŽeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jasta eto sad cemo brojat mrtve, neke ne neke da. Onda hajde da igramo i za Pacu i za ovog i za onom mrtvog, a gdje je tu jos Djilda itd. Ove nove fore i prozivanje mrtvih i neke pravde, ide vise na kuratz.
Hordaš sam al svaka cast Petrovicu !
To je pravi Srbin, a ne ko Dodo i pchousti!
Ma velika razlika izmedju ovih nasih kvazi srba i onih pravih iz srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)