Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste glupi ceka zvaljak da sutra komisija donese odluku da mogu prisustvovati gledaoci jer bez prenosa bi doslo vise ljudi vise zarade ,a ako zabrane dolazak zvaljak ce narednog dana naci emitera da prenosi tekmu da pokrije svoj dzep jasno ko dan
hehehehe mamu vam ebem.... UPRAVA NAPOLJE
Ja intelektualaca i komentara,a onim pitarima koji zele titulu Borcu(to se ne odnosi na prave navijace Sarajeva koji ne razmasljju tako ),neka se malo prisjete svoje druge titule u bivsoj Jugi kada Zeljo u zadnjem kolu nije prodao utakmicu Hajduku kojem je trebala bilo kakva pobjeda.Dabogda moj Zeljo nikad ne bio sampion na neposten nacin.meni ko navijacu je dovoljno da se igraci bore i izgaraju na terenu a onda ce i rezultati doci.
deremo smetljare na kosevu, pa onda opusteno zijaniti od borca 0:1 i svi sretni i sto je jos bitnije zadovoljni
@Struja Haj\' ti popij nešto.
Nece biti prenosa,jer gospoda s Koseva usko saradjuju s Borcem,koji je bio darezljiv i dao im 3 boda kod brace iz Istocnog Sarajeva,tako da ce Sarajevo na sve nacine pokusati da otkine bodove FK Zeljeznicaru,a naravno u Vrapcicima u isto vrijeme pred praznim tribinama zbog bojkota i raspada Veleza uzeti bodove,a onda cekati zadnje kolo na Kosevu koje je vec rasprodato,jer se zna da su i Sarajevo i Leotar prodali utakmice!!!
Nekako imam osjecaj, da ce ovaj put Lesinari vise bodriti Sarajevo nego Horde:-)
zvaljak, ye.bem li ti mrtve! zvaljak, ye.bem li ti djecu! zvaljak, ye.bem li ti grob u koji ces leci, da ni tamo mira nemas, stoko gladna!
Kupujemo utakmice raj\'vuSa od pocetka takmicenja. S postovanjem!
Nema prenosa!? Vi mora da se salite?!? A ovima sto stalno govore kako je sve namjesteno samo da kazem - JESTE ali kad vi gubite, a kad dobijate, onda su vas kao fol prodali. Ja izgovora i gluposti! Kad dobijate sve je regularno, a kad gubite klub vas prodao. A Zeljo ima vise para od Bil Gejtsa po tom vasem rezonu. Daaaaj vise! Ili igrajte na terenu (a ne u kladionicama) ili se poklopite usima i priznajte poraz LUZERI!
Svi znamo da je Borac platio bodove u Lukavici! Seljo ZDRA\'O!
Poruka za pitare: Je.bes namjesten derbi! ;) Za neupucene, to je transparent koji ste izvijesili na jednom od derbija, pa kad ste okrenuli rezultat, skonili ste ga odmah. Tako se i sad unaprijed perete u slucaju poraza...
oj cigana pa nece da narod ne gleda bruku jer im sudi njihov sudija emir pilav pa da mogu pobijedit zelju iz sumnjivih ofsajda i penala kako ste samo jadni gatite mi se a pilav samo nek opet narikta nesto sarajevu ima krv da ga oblije
Zeljo je kupio u Lukavici utakmicu za Sarajevo i u Prijedoru za Sarajevo. Tako da ce u subotu pobijediti. a Sarajevo ce uzeti dva gostovanja. 28 kolo svi dvicu na Sarajevo, ali komotno da čvaknemo kakih para i mi :)
@PD hebo real sta je moj zeljo ove godine nakupovao po vama!