Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO NAM DOŠAO SINIŠA!!! BOSNA I HERCEGOVINA TE ČEKA!
\"Bilo je lijepo igrati protiv ekipe kao što je Juventus. Svi znamo da je to veliki klub. Pobijedili smo i to me posebno veseli\" Jel bas \'vako rek\'o? K\'o klinac kad upoznaje Tita.
@bugojanac plati i ti pa cemo te reklamirat, kontash brate sad ???
Meni bio ubjedljivo najbolju u ekipi Red Bull-a. Igrao zadnjeg veznog, pravo rastrcan i kreativan. Super igrac, steta sto nije pozvan umjesto Muratovica ili Rahimica. Oni su na zalost na zalasku i izvan forme a i nikako ne igraju u svojim klubovima
otkad sinisa ima nadimak sale :S
Ovog treba kamenovat na aerodromu smmrdi...
odmah ga treba osunetit........
samo take Sale natavi, čekamo te...
Zašto sarajevo-x forsira ovog ubiparipovica. Kao igrač vrijedi 100.000 eura; manje od pojedinaca iz premijer lige BiH. P.S. Znate li da repka BiH trenutno vrijedi više od 100.000.000 eura?