Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je bar neko sa balkana pokazao da ima trening i volju, a ne samo trcati za loptom ko babe... svaka cast
Bravo komsije! Imate najbolji nogometni savez na svijetu. Utakmice i igra s Brazilom su rezultat dugogodisnjeg ispravnog rada u vasim klubovima i skolama sporta. Svaka cast jer trenirate djecu prvenstveno iz ljubavi a ne zbog para.
Samo Hrvatska nije na Balkanu. Malo povijesti ne bi škodilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije ,,sreca para puna vreca,,...Cestitam Hrvatskoj...
Sve i kad bi u BiH živjeli Hrvati, opet reprezentacije predstavljaju države a ne narode... Znaci, postoji reprezentacija Hrvatske, a ne reprezentacija Hrvata!
Ono kad nemas mu.. da izbavis Brunu Fernandeza iz igre a lik katastrofa kao i Bernardo Silva bar ovu utakmnicu.Nema kreativnosti a Ronalda ostavljas na klupi...Zato ides kući i vjerovarno dobijas otkaz jer si trener amater. Maroko zasluženo
Nek ste vi kosu ofarbali i uvjezbali ples. Nema gorih karaktera od ovih brazilaca. Sve je zajebancija, show, a onda kad ne ide kako treba placu i cvile. Znam iz prve ruke!
Hrvatska potpuno nezasluzeno prosla, ali i to je fudbal..golman ih je izvukao do sada jedne penale i jucerasnju cijelu utakmicu..ako sta osvoje ovo prvenstvo golmana umjesto bana Jelacica da stave na onog konja
Padavicari odose kuci, prije samo Neimar sada pola ekipe, svako drugi igrac Brazila naucio glumit . PADAVICARI !!
sta placete, sto niste igrali
Grande, grande Luka...
Slabo su plesali veceras...Netreba se kurciti previše nigdje
sta je sa nasim sjajnim Dijamantom ovo pisem jer sam pijan....
sta je sa nasim sjajnim Dijamantom ovo pisem jer sam pijan....
Ci.gan mrtvi veze nema, cmizdri kuci
Hrvatska reprezentacija su veliki sportisti u svakom pogledu. I moralno veliki. I imaju emocije, razumiju kako se osjeca reprezentacija Brazila; imaju srca!
Sto volim ove ku**eve ljubomorne komentare da citam.. Muda pozderite ali Hrvatska je Hrvatska i svaki Hrvat iz Bosne smatra Hrvatsku svojom drzavom zbog takvi kao vi koji pisu negativne kimentare i zbog tog vasa Bosna ce biti jedino dobra u Paraolimpijskim igrama i nista vise ….
Zemlja od 4+ miliona stanovnika dominira u fudbalu, vaterpolu i rukometu.Svijetli obraz komplet Evrope, dizite ruke i nemojte srat!
Oteko ko buhtla
Nek place sad piz... Kad je prije SPa pretotentno govorio kako ne vidi ni jednu ekipu koja ih moze zaustaviti, kako se trofej vraca gdje mu je mjesto tad nije plakao nego se podsmjehivao, a neka i za onaj podmukli udarac po nogama... ko vas jbe, placite sad kuci.. Ego je cudna stvar a pogotovo gorak kad se okrene protiv