Alessandro Del Piero
0
'Uozbiljimo se, ovo više nije igra'
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@B Pa ono je bilo vise nego ocigledno da se stimalo Juventusu. Ja sam navijac Intera a ne samo zbog toga pravo me nervirala seria A zbog ociglednog stimanja Juventusu. Hvala Bogu zbog toga su i ispastali ispastaju i sad i nadam se da ce jos zadugo...
sjetih se Cagliarija i 2 0 e tad da smo mu dali otkaz bili bi u ligi sampiona sto posto i sigurno minimalno 3 na tabeli ,
Ma Ferara je zreo za otkaza, saonakvom igrom ne mozemo nista, katastrofa , a Alex je zna se najveca legenda kluba
Tako je. Delpa je bio, jeste i bice uvijek legenda. Ne postoji igrac koji je odan klubu kao sto je to Alexa. Forza Juve.
Cuj otkud znam. Pa mamute jedan, ako se sjecas i Milan je bio u toj aferi, gdje je Juve izvukao najdeblji kraj, oduzete dvije titule, izbaceni u drugu ligu a Milanu ne sjecam se koja je kazna bila, uglavnom nesto presmijesno. Tako ne kaki. Al djaba opet ne mozete nista, unistavao vas je Juve, a sada vam inter dere gu ze, ajd mozda nekad i osvojite ponesto.
Ima li veće legende od Kapetana Alexa? A Milan? Pa zna se - Milan, Milan, Va Fanculo!!!
Del Piero Il fenomeno vero
otkud ti znaš ko je namještao tekme....Ostavi ti Berlusconija i Milan na miru, levatu...
Ferraru treba ubit. Zaklat. Koji je to tenkre. A mafija na celu sa Berluskonijem je unistila Juve, kada su ih prije nekoliko godina izbacili u drugu ligu, iako je i Milan namjestao tekme, tada je Juve imao najjacu ekipu. Forza bianconeri.
21. kola xD