{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


UO FK Sarajevo imenovao nestalne članove Stručnog kolegija

17.9.2013. u 12:22
1
5
UO FK Sarajevo imenovao nestalne članove Stručnog kolegija
1
UO FK Sarajevo imenovao nestalne članove Stručnog kolegija
Faruk Hadžibegić (Foto: Klix.ba)
Na jučerašnjoj sjednici UO Fudbalskog kluba Sarajevo izvršeno je imenovanje nestalnih članova Stručnog kolegija Fudbalskog kluba Sarajevo koji su prihvatili tu funkciju. Riječ je o Fuadu Muzuroviću, Faruku Hadžibegiću, prof. dr. Muniru Taloviću, Denijalu Piriću, Faruku Ihtijareviću te Muhamedu Fazlagiću.
Stalne članove Stručnog kolegija, po funkciji u FK Sarajevo, čine generalni direktor, sportski direktor, generalni sekretar (ako je imenovan), šef stručnog štaba i šef programa za razvoj omladinskog nogometa. Sjednicama stručnog kolegija rukovodi generalni direktor, a u njegovom odsustvu sportski direktor ili generalni sekretar (ako je imenovan).

U cilju postizanja potrebne efikasnosti u provođenju i realizaciji programa rada FK Sarajevo, posebno sportskog dijela, Stručni kolegij svojom kompetentnošću može pomoći Upravnom odboru kluba prilikom ostvarivanja ciljeva.

Članovi Stručnog kolegija za svoj rad odgovaraju Upravnom odboru koji ih je imenovao i kojem jednom podnose izvještaj o svom radu i realizaciji zadataka koji su im stavljeni u nadležnost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: