Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utd nadigrao City, takticki mnogo ozbiljniji bez srljanja i nepotrebnih poteza. Ole u sezoni 3x City dobio sa dosta povrijeđenih igrača i nije toliko loše. Malo jos da porade na odlukama kada da se doda a kada sami da zavrse i bice jos bolje! Radujem se iducoj sezoni gdje se defintivno nece niko prosetati ligom, Utd je tu, Chelsea, City, Arsenal Liverpool...zanimljivo
Pep daje vitre pred Real,cuva igrace,u igri su mu jos 3 trofeja,mutd jedino moze kup uefa osvojiti,Pep je mozak,budi kao Pep.
United je više želio pobjedu.
Manchester is red! U MU se vratili dobra atmosfera i borbenost. Fernandes ogromno pojačanje. Pogbicu i Lingarda prodati, a klince zadržati po svaku cijenu.
Za jedan gol Junajtedu dat ćemo 100 sitiju! 👄
Odlična utakmica, realno United mnogo više želio pobjedu, City se čuva kao za Real, ali u svakom slučaju su podbacili Aguero, a najveći nedostatak je De Bruyne, motor ekipe. United iskoristio sve, mogli su još golova dati, da nisu neki igrači solirali i sami htjeli završiti sve. Zasluženo, Manchester is red :D :D
City je najbolji.. u dodavanju 😅
razvali solsker gvardiolu ko asim drzavni budzet...