Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tevez je papak sebicni!!!!
svaka cast runiju pogodak je za 10
aj ne rise nije cojk preso u 2010 tek je odigrao par tekmi i ti bi da zabija, cekaj jarane polako ,prilagodjavanje itd,dao je jedan u kupu,asistirao,sad opet dao doduse preko ledja silve bla bla... al sveejdno nek je presao na ovaj tempo igre,i kad bude repka bice gOOlova aBd! :)
I ovaj sarajevo-x uhvatio se Dzeke kao da ne postoji ni jedan jos Bosanac koji zna igrati fudbal. Svi koji predjose u zimskom prelaznm roku zabijaju a jedino on nista, izgleda da mu treba malo vise da se prilagodi
Ovo je DZeksonov gol 100%.Dzeki igra k\'o zmaj,nema mu ravnog napadaca u Evropi [izuzev Ronalda ].Ali Englezi nebi bili Englezi kad bi priznali da je neko bolji od njih.Jedino Srbima priznaju,zato sto ih Srbi ne hebu ni za suvu sljivu. Vidic im je kapiten najjaceg tima-Englezi ga obozavaju..ha..ha.. VIDA JE CAR !
Ovo je DZeksonov gol 100%.Dzeki igra k\'o zmaj,nema mu ravnog napadaca u Evropi [izuzev Ronalda ].Ali Englezi nebi bili Englezi kad bi priznali da je neko bolji od njih.Jedino Srbima priznaju,zato sto ih Srbi ne hebu ni za suvu sljivu.
D5EKO JE PUKO NECE NIKO DA MU DODA LOPTU MORA SVE SAM
Asistencija je u redu, ali ja ocekujem i golove od Dzeka uskoro..., i kad je kod nas za Zelja igro nije ga zabijo u svakoj utakmici, pa mislim da nema problema za Dzeka i zalilace ga i nas dijamant uskoro!!!!!!
otkad se asistencija \"upisuje\"???? nidže veze....transfer totalan promašaj...s našim parma HARISE VRAČAJ LOVU IZ DONACJA!!!
Maaaamu vam, izbrisali ste mi komentar!!!! Ja sam sada jedan razocarani brko!!!
\"(Vidic - Top of the match) Sir Alex might want to send one of his best bottles of red to the Serbian FA for allowing his captain to sit out a midweek international. Once again, United\'s defensive leader was immense. Surely a candidate for player of the season.\" Source: Goal.com (realno udarila ti ta mrznja u glavu pa ti maalo mozak pomutila. \'ajde admine izbrisi comment once again. Vi (sa-x) ste bruka za novinarstvo. Fuuj! p.s. Dzeki ce trebati malo da se snadje&prilagodi ali bit\' ce on Ok.)
Žigic brži od pištaljke !
..ta ce onaj kloc protiv Vidica..
Deko zabio 100% Silva nije vidio loptu
TEVOZ je dva puta fantasticno dodao D5EKI..ovaj je primio kao da igra za juniore ZELJE i upropastio izgledne prilike.. D5EKO nije neka klasa ali je nas pa ga moramo hvaliti.. eno onaj kolc ZIGIC koji je jos sporiji od D5EKE a nema veze sa zivotom zabija svake utakmice..ako on moze krenuce i D5EKI
Hahahhaha, cuj Dzekina asistencija?? Pa jel se vi razumijete u fudbal? Jestel pogledali utakmicu? Cudi me da mu i go niste pripisali. Smijali smo se komsijama kad uhvate da hvale svoje igrace, a evo vidim da smo mi gori od njih. Boze sacuvaj
evo gola naseg dzeksona na source.ba na strani 2 ha ja kad neznate postaviti snimak svih golova!