Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuge ove, dva kluba koja kostaju boga pitaj skupili 100 000 funti, smijesno
Pozivam narod da prestane aplaudirati medicinskim radnicima. Oni za svoj posao dobijaju svakako platu i nisu zasluzili dodatnu podrsku s obzirom na to da je to zanimanje sa najvise mita, korupcije i lopovluka.
ajd ne jedi govna
TELEGRAM 1001010110101 : MAMA OSTAJEM U SARAJEVU PROBAĆU SE ZAKRPELJISAT CMOKNULA SAM GA MENTORU ŠMRKNULA GA ŠEFKETU BIĆE NEŠTA. MENI SE KUĆI NE VRAĆA TI VIDI S TAJOM DA PRODATE TO KUĆICE PA DA SE PRESELITE U SARAJEVO MAKAR NA ELIDZU. MAMA DAJ TAKTIKE KAKO DA SE SNAĐEM TI SI PROŠLA SVEGA ŠIROM BOSNE PONOSNE
sramota bar budite likovi i uplacujte tu sicu da niko ne zna nemojte se brukati fuj ste svi marš ne objavljuje više ove debilske članke...
ovi sto komentarisu da bi ispali neke face, a sto je najgore samo sebe izblamiraju. Nekad procitajte text prije nego skontate da treba neku "pametnu" prozborit. Znaci nisu klubovi donirali,nego navijaci se skupili i donirali.
Haha 100k, ma rodila majka. Za najvecu katastrofu u zadnjih 70 god vi dajete siću?? Igrace placate po 120 miliona a ovo sto ste donirali je dnevnica jednog takvog.
Ajde ne placi. Nije duznost fudbalskih klubova da placaju tudje racune.
@PricefullSarajevo Nisu ovo klubovi donirali nego navijači, čitaj malo šta piše. Dakle NAVIJAČI prikupili donacije i uplatili 100.000 funti u tri lokalne javne kuhinje (a ne banke hrane kako to Klix piše).
Dao i ja 5 feninga crvenom križu