Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad su Manijiaci Do Haseta na cevape dzaba ono sarajevski prije derbija , nekad su Pitari auta u plavo farbali kad izgube od Zelje , nekad su Momo , Franjo i Mirso zakleti pitari sjedili na jugu sa rajom Manijacima,onako bratski zagrljeni bez obzira sto Sarajevo vodi 0:2 ... Danas nema navijaca , nakva neotesana ortija po tribinama , samo seljak i primitivac , vodje nakvi Hazimiji , Haljetiji i sl , sva liga propala i kome sada treba saopstenja za javnost ??
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi...
Manijaci tisu smjesni ste, fol ogranizovano dolazenje zabranjeno. Sta je bilo prosle godine jel isto komitet zabranio pa nam niste nista mogli tako da bolje tisu da vas sutra nebi na.g.u.z.i.l.i pa da na net i u grad danima ne izlazite. Vidi se koliko vam je drago sto en dolazimo jer zadnji put kad smo bili ubili vas na trbini i na ternu znaci ponizili vas drama zato tisu.
kdje god da igras horde zla su uz tebe
Bolo što te nema provincijalac!? Boli istina, da nije to seljačiću!? Hoćeš ti se kur.čiti ovuda pa samog sebe upecaš magare jedno, trebao si bolje pročačkati google earth pa vidjeti koja je gdje općina u Sarajevu, a ne kao jarčina najobičnija se ovdje prosipati!! Konju glupi!
al vam komitet je.be mamu pa to je strasno,hahahah!!!! bice toga jos sup.ci, samo polako!!! pascete vi i na jos nize grane, utrace vas toliko da ce vam trebati 40 godina do naredne titule, a mozda ni tad, haha!!! a zeljo kao i svi veliki klubovi svojih drzava imaju totalnu pomoc saveza, vlasti itd, tako to ide jednostavno, zato nemojte da vas ovo cudi, vi ste mali pa ne spadate u tu kategoriju!! cao su.pci!
sam osim retardirani znaci mladziu nije stariji slagirani je rekao poslije 2-1 za sarajevo da su mu navijaci rekli sa juga stocne pijace da nemoze vise dati se onoliko prostora navijacima Sarajeva.......to je izjavio retardirani znaci mladzi a ne slagirani stariji osim...pa je sada izjavio da je razgovarao on sa tatom sta da se radi da navijaci dodzu pa sada odjednom mora se postovat...ovi osimi ko da su zidovi daj nam pare kupi kartu al sjedi i sutio nemas nikakvih prava.kaze bice izbaceni svi koji budu navijali...pa u odluci pise zabranjen dolazak oranizovan..nigdje nepise zabranjeno navijanje pojedincima.....ali ima jedna dobra strana dokazano na zadnja dva derbija bivsa da manijaci mogu biti bolji od hordi samo kada horde ne dodzu na stadion..........
sta je seljance, provaljen si pa se od sramote ne priblizavas kompjuteru u svojoj maloj sobici, svoje male kucice koja je u nekom malom seocetu neke \"bogu iza nogu\" opstine... znam, tesko je, ali tu si gdje si, jedino je internet veza sa modernim svijetom, sarajevom, kosevom, derbijem... ccc, primitivce malo...
Svi koji budu imali sve zube, neće moći ući na stadion sutra, jer je očito kome pripadaju.
@ STRUČNJAK J:E:B:O T;I komitet nanu ia ti njima sve zajedno sa vlasicama i u.s.t.a.s.a.m.a i IVICOM OSIMOM i njegovom zenom Asenom svima m.m.m,u j.e.b.e.m svakom policajcu svakom nacelniku svakom redaru koji ce dole biti....A VI MOJE HORDE SVI STE P.I.C:K.E ako nedodze te dole !!!!!!!!
Što ove sarajlije seru!!!! sve je to bagra navijačka, prva enerede gdje stignu i sad im krivo sto su ljudi zabranili odlazak, E NEKA SU SVAKA IM ČAST!
ma pusti ga bolan druze, sta ti je... kakav crni sarajlija, kakvo jezero, kakvo porodiliste i ostala sranja! pazi ovo :CENTAR SARAJEVA, PORODILISTE!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! jos kao prije rata bio na utakmicama BEZBROJ PUTA, a j.e.b.i me ako ima vise od 17 godina... zato, pusti bolan pajdo, kakav sarajlija crni, tisu samo!
@bolo Mislim da si TI sramota sa sve prave navijace ovog grada....ujedas, vrijedjas, provociras.... Pa bolan ne bio ohladi vise.
Taj stadion (Asim Ferhatović Hase, nekada stadion Koševo) o kome ti govoriš je gradila i izgradila SARAJEVSKA RAJA da bi na njemu igrao njihov voljeni klub, F.K.Sarajevo. Za potrebe ZOI \'84, renovira ga grad Sarajevo i preuzima vlasništvo nad istim (komunizam). Poslije dolazi agresija na BiH (\'92-\'95), onda kapitalizam, papci na vlast.. I od tud plaćanje kirije.
Kako se usudjuju da nam zabrane da se ponasamo kao zadnja stoka? To je jedino zasto i idemo na utakmice!
@Dimitrijevići Pošto vidim da i ovde vrijedi poslovica:Dođoše divlji, pa otjeraše pitome, da ovim novopečenim sarajlicama kažem da se bolo rodio u Centru Sarajeva na porodilištu Jezero, kraj hrama fudbala. Nisam se mislio predstavljati odakle sam jer to pravim sarajlijama nikada nije bilo ni bitno, ali vama papcima jeste, pa rekoh da kažem. Što se tiče vaše Šugavice bio sam bezbroj puta i prije agresije na BiH, a i poslije i nikada se nisam osjećao kao čovjek, samo zbog uslova koji su vladali na tom stadiončiću, a prije svega prostoru koji ste ostavljali najboljim navijačima u BiH. Prema tome \"došle\" prestanite se predstavljati kao građani Sarajeva, jer svojim riječnikom i komentarima ustvari najbolje govorite ko ste i odakle ste!!!!!!!
@DOKLE jedino sto se moze dokazati je to da iz tebe vristi nacionalizam