Vraćanje derbiju starog sjaja
0
Ulaznice za Horde zla i Manijake za derbi šest KM
Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast upravi sarajeva ispali su gospoda... jos da i mi navijaci (i jedni i drugi) ispadnemo gospoda i svak za svoj tim da navija bez uvreda i belaja pa nek bolji pobijedi onda bi se bas derbiju vratio stari sjaj... jos jednom pitari kapa do poda za ovaj gest nema sta...
ali zato ce nam seljovci opet sljedece sezone na grbavici naplatiti 15 KM i dati cosak sjevera ;) a mi samo popustamo...
e chuj \"horde zla\", pod hitno mijenjati naziv, zastario je! zamisli stranog tv komentatora koji kaze: \"iz bosne i hercegovine stizu horde zla\", gledaci ce odmah pomisliti da su u pitanju srpski navijaci.
Znal iko gdje se kupiuju karte za Manijake ?
Mi smo majorizirani!
TM 87& HZ 87 HAJMO SVI ZAJEDNO MAJORIZIRATI HRVATE! BITI CE NAS VISE NA UTAKMICI NEGO NJIH U BIH!!!
a hoćel i one trube ciganske biti na sjeveru!!!!
Imas buftlja sa euroljiz, bhoza, krofnja sa marmeljad, bakljava sa orasi i bez orasi, štrudlja, hizvoooo_lji!?
ne laje kuca radi sela,nego radi svoje guzice!!!
sarajevo ima nnajviše navijača u buća potoku ...fina geadska raja...željo živi vječno
Za Sarajevo navijaju samo siptari i sandzaklije hahaha, dosli u Sarajevo pa misle za istoimeni klub treba navijati....PROTJERAJMO IH hohohoho Pusa Bosancima i Hercegovcima, Muslimanima, Hrvatima i Srbima! :)
Derbi??? Jest t.e.h.e.r.a.n.s.k.i derbi. Pravi derbi je recimo Borac - Široki.
@2 Pitara PS. http://www.youtube.com/watch?v=LlWOEBfGXEc&feature=related I OVAJ STE VI SNIMALI, JADOVI JEDNI ISKOMPLEKSIRANI! ZA VAS SMO INSTITUCIJA, POJAM \"NAVIJAČA\"!
ISKRENO NE MOGU DA DOCEKAM DERBI NAKON TAKO DUGOG PERIODA BEZ ISTOG, A BAS ZBOG DUGOG RAZDOBLJA OD KAKO SE TM I HZ NISU SUSRELI MISLIM DA CE DA BUDE BELAJA NAZALOST
@2 Pitara http://www.youtube.com/watch?v=O7BFuLBhdNw KO je sta zapalio, gdje ti je klip? I ovaj gore STE VI ŠTUMFOVI SNIMALI, jer to jedino mozete vidjeti NA HASETU! Zato pripremite te kamere i mobitele za subotu, imat\' ce te sta snimati, garantujem!
Mislim da ti je i danas teško, ali hvala što si sa nama podijelio tvoje mišljenje :-))) Bolan, što ne razmisli malo pa napisa, sada nam se cijela Evropa smije :-) Brukaš i Manijake i Pitare :-)
Sad se trebamo pokazati da smo gradani, ljudi. Ko voli fudbal neka dode a ko ne ima u gradu mjesta za belaje na pretek i neka ide tamo.