Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad su ukrainci ubijali po Bosni u ratu o tom niste pisali ne podrzavam Rusiju ni putina al mi idu vise i ovi ukrainci na keks
@Koristim A da to možda nisu bili isti ovi Ukrajinci npr. iz Donbasa koji se danas bore protiv Ukrajine? Ne treba koristiti baš puno pameti da se to skonta, ali ova mudrost koja se milioniti put pojavljuje u komentarima uvijek dobije poprilično lajkova.
To su bili pro ruski Ukrajinci,tako da me to ne cudi
Mene ovo nazalost nimalo ne cudi,kad se na protestima za bolje sutra ne pojavi vise od 10.000 ljudi,a na doceku onog iz Tesnja sto je pobjedio u Zvezdama Granda 20.000 sta ocekujete
Kada SAD, S.Arabija, Izrael budu iskljuceni iz sportskih desavanja, ovo ce imati smisla.
Jbo vas Ukrajina više, niste kmečali kad su tolike druge države Ameri sje.bavali i narode ubijali decenijama, a sad svi fol vene siječete zbog Ukrajine, mrš'!
Jeb.. vam mamu cetnicku. Hajde zivi zajedno sa stokom. Zapaliti sve!. Toliko me je sramota. A igrac koji oder igrati, nek' se objesi.
Zbog ovoga je BiH ostavljena da ju je lako destabilizirati...i da se utakmica neodigra srbi su ovdje pobjedili jer su uspjeli prikazati BiH kao nemoguću. Sljedeći put će neko drugi...Preko jedne utakmice u istoj možeš praktički rat napraviti. Uvijek treba imati na umu da svi mi pričamo istim jezikom bez obzira na ostalo i treba nam pucati ona stvar i za rusima i amerima, turcima ukrajincima itd.
Svakako da sam zestoko protiv ode odluke NS BiH, ali ne mogu da ne pitam te Ukrajince jesu li i oni ovako bojkotovali Srbiju koja je otvoreno podrzavala i potpomagala agresiju na BiH u 90im?
Pod hitno rasturiti nogometni savez,cuj tekma i to prijateljska sa rusima,ljudi jeli ovo moguceeee
koliko li je ovaj debil Čolpa naplatio da glasa "za" da se odigra utakmica sa Rusijom
Sta je Ukrajina uradila za BiH od 92 do 95? Kakvi su ovo dvostruki arsini, ko su vise? Ne mogu pobijediti Ruse, na kraju ce sjesti za sto i pregovarati, samo sto to ne moze Zelenski, ocigledno potkapacitirani klovn, kad dodje vrijeme promijenit ce ga i to ce biti kraj. Hoce li nam neigranje utakmice donijeti kandidatski status za EU? Sasvim je svejedno EU- u sta mi uradimo, zato, sebi se okrenimo...
ODMAH SMIJENITI FUDBALSKI SAVEZ !!! To mora biti drzavni problem , a ne nasih igraca i navijaca !!!! Provokacija i ponizenje najgore vrste !!! S R A M O T A !!!
Ovo je stvarno teatar apsurda, pokušavaju nas ugurati u "elitno" društvo sa Kirgistanom, Bjelorusijom, Nikaragvom, Eritrejom...
Putin trlja ruke, za brutalno smijesnu sumu novca je uspio kupiti talog bosanske sirotinje.
Sto se malo nenpobune kada njihov preddjesnik podrzava izrael? Ja ne znam sta su oni umislili da su. Mnogi ratovi se vode pa ne vidim da njihovi kukaju koliko ukrajinci
A sto Tribun nije upitao EU - Da li zaista zelite jos kupovati od ..Jel upitao Indiju, Afriku, Juznu Ameriku? Ruski sportasi nastupaju na Zapadu, bez zastave. Ako su sportasi krivi, pa krivi su i bez zastave, al igrali su jer nisu krivi. Jel Tribun napao Indoneziju zbog sastanka sa..? Mi nikom ne cinimo nepravdu. Mala smo zemlja koja svima zeli mir. A Tribun je pretjerao u nekorektnosti.
slobodan čovjek ne hoda pognute glave i što ne bi imao osmjeh na licu?
neigra Bosna I Hercegovina nego dva Srbina i to treba javno
Nabijem i Rusiju i Ukrajinu.