Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda vrijeme smanjiti plate? Tek u ovakvim situacijama vidimo koliko je taj show nepotreban.
Bas mi vas je zao, upravo te pare treba dati ljekarima i labovima za daljni razvoj lijekova da se ovakve stvari ne ponove.
Bas mi je drago,nekima uobrazenima je smetala i mala travka na stadionu,preplaceni,arogantni...treba uvesti plate od najvise milion godisnje jer sa tim zive puno bolje od svih navijaca i normalnih ljudi.
Pa nek daju otkaz igračima kao naši poslodavci tri dana od vanrednih mjera kasnije ih opet zovu radni odnos jadna raja mora radit ne mogu svi na budzet a fudbaleri imaju ionako milione nesrkiram se ja za njih auta nekretnine puni računi meni je Šta ćemo mi koji opet moramo kod privatnika a samo smo potrošni materijal
Nek prestanu davati place igračima dok ne igraju..Kao u NBA
evo prilike za Celik da kupi Neymara
E jes mi ih zao nek smanje plate nogometasima i eto love ionako su predplaceni
Pa nek proglase. Zar treba od oporezovane sirotinje uzimati i davati milionerima. Štedite malo i vi gospodo sportaši.
auu sto me zabole ,bas mi vas je zao,strasno kao cete sada zaradjivati milione
Biti će Pogba 200.00€...
Hvala corona virusu što je mnogo toga rasvijetlio i uputio nas na pravi put
ma nek se zatvore svi, evo ja obozavam fudbal ali sad amo vidjeli ko treba da bude najbise placen! Nebi meni niko od vas imo vecu platu od doktora ili naucnika!
I treba vas zatvorit sve, preci su vasi milioni i vasa liga od ljudskih zivota sram vas bilo
Idemo sad reset.
Samo nek ugase. Bitniji su ljudski zivoti.