Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci sto vise bijes zenu bolju poziciju dobijas u ministarstvu…To je ta trojka,bravo 👏👏
magodica bobica i aylah, fuj
Alimanovicka reci nam kome pusis
hrasnickoj influenserici Mirvahu
obojici cuj kome
Nikad' mi iz titoizma izaći nećemo. Šta traže ova dvojica u fudbalskom klubu? Koliko su svog ličnog novca dali? Ako su dali kako su taj novac zaradili? Ministar i premijer nekog od 48 kantona???
UCK
Na osnovu čega se novac poreznih obveznika treba upumpavati u klubove koje imaju privatnog vlasnika. Sarajevo ima svog investitora g. Mirvića koji treba da ulaže sopstvena sredstva. Postoji mnogi drugi manji kolektivi koji drže našu djecu van ulice i koji odgajaju sportske heroje samo mnogo uspjeha gdje se njihovi roditelji odriču zadnjeg dinara da to dijete predstavlja našu državu
magoda jeb*aac aylin
Sarajevo, ne petljaj se sa sumnjivim likovima bićeš Uk (u kur…u)