Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
La liga nikada nije imala vise jakih ekipa.Bilbao,Girona,Sociedad,Atletico,Barca ,RM jos da nisu u kurcu Sevilla , Valencia i Villareal.
Real sudije kme kme, poluamaterska ekipa je ova qrcelona!
Sad ce barsa opet sudije krivit
Neće nisu oni Real, stisneš ruku protivniku
Bas dobra tekma, bas sam uživao 🙂
Zasluzena pobjeda Bilbaoa. Jadno je sto Real cak ni pored nikad gore Barcelone ne moze da osvoji titulu na regularan nacin
Barca nikad lošija. Nevezano za ovu utakmicu. Ali čitavu sezonu muku muče sa svim protivnicima. I kada pobjede, 90% pobjeda je jednim golom razlike. Na sreću, na silu. Da li je do trenera, ili je igrački kadar tanak, nisam siguran. Ali ovo je loše a bit će i gore.
Sada nek Xavi i Laporta opet komentarisu Real, oni su krivi i za ovo.
Ma šta imaju komentarisat podero ih Real ko šubaru u finalu super kupa.
da li vi ikada pricitate clanak.koji napisete , pa bruka je to da napisete izbacili Spaniju iz kupa kralja