Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA. Molim te Bože da pobijedi Ljože!!!
i ja bi janjetine,al nema jarane
Fazon star toliko da je bio isfuran na ZOI84, odjebi!
HAJDE ZELJO, HRABRO I PONOSNO! Borili smo se tamo kao lavovi, idemo ih pojesti i ovdje! Samo ostavite srce na terenu, bez obzira na rezultat!
HAJMO IM DOKAZAT DA NIJE SVE U NOVCU.NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA.
Viktoria sretno zabij ovim pederima jedno 5 golova
sretno zeljoooooo...podrska iz tuzle...
Samo jedan gol vise, nama dosta... Pomozi Bože!!! Samo hrabro i ponosno!!!
...Sirimo sve zastave i salove, derimo grla i dlanove i neka nasa pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti nasa ljubav ne moze izblijedit, mi cemo te uvijek voljet...
Jutros pala opklada ako željo pobjedi i ode dalje moj prijatelj Željovac ima da nosi dres Sarajeva mjesec dana.Dabogda Željo pobjedio 2:0.
Kakva je to kurčeva opklada pa on mora toliko da trpi? :)
Pa takva je kakva je.doduse u nastavku opklade dogovor je ako Sarajevi udze u grupnu fazu ja nosim Željin dres mjesec dana.E sad kome je kriticnije njemu ili meni.Ma dabogda nas oba noslili te dresove..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
grad, kao i čovjek, ima svoje mane, ali nauči da živi sa njima i da ih trpi. navijač sam fk 'sarajevo',ali želim svu moguću sreću igračima NKŽ u večerašnjem susretu. kakvi su - takvi su, naši su.
Kara te FKŽ u supcinu pedercino pitarska... ;) TorPederi!
Odgoj navijaca NKŽ. I onda mi neko kaze nasi su...
ŠIRIMO ZASTAVE I ŠALOVE, DERIMO GRLA I DLANOVE ! Željo mi te volimo, kako god završio !
ma pobijedili ili izgubili...isto vam je to. ako prodju danas metalurg ce ih isamarati samo tako
Sarajevo igra sa metalurgom ...hehe
ZE LJ Z NI CAR SALLALA SALALALA OOOOOO