Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja lakrdija. Bio sam za ovu ligu ali mora para i ovdje burgijati. Zatvorite tu ligu i ne sramotite se vise
Ako je NS BIH spasio Čelika, zašto ne i Uefa Švabe??
@as123987 spasio ga je borac
I šta sad? BiH i Njemačka su u istom rangu? Sve je otišlo u Honduras.
A je li ovo samo zbog Njemačke? Glavni u odboru je Šuker,a jedna od reprezentacija koja je ispala i treba je vratiti je i Hrvatska. Ali para je to,Njemačka superutjecajna,a Hrvatske kockice nakon finala SP prepoznatljive svugdje u svijetu i kakvo bi to natjecanje bilo bez Hrv.
I nemoj da se od sad cudite kako nam sviraju penal protiv francuske van 16 ili nepostojeci ofsajd protiv nigerije.Interesi(Pare)odredjuju pravila igre
Ne treba to raditi. Igrali su lose i ispali. Ovo je naopaka godina, BiH usla u A diviziju Njemacka isoala u B i treba ostati tako. Ne moze njemacka igrati u istoj diviziji kao nizerazredne repke poput BiH
toliko o europskom poštenju...tako i za srebrenicu lažu seme im hebem
@DiegoArmando32 Mislim oni lažu da je stradalo 8000 ljudi, stradalo je milijardu i 231 milion nedužne ženeidjece Ba
Sad po ovoj logici i oni šta su ispali u diviziju C ostaju u diviziji B a divizija C imat će 4 grupe u kojoj su tri skupine sa tri nacije i jedna sa četiri. Proučio sam i ovo je bolje iako se meni nije igralo u A grupi al sad je bolje. Šuker sredijo.Bolje i za BiH jer su im veće šanse da ostanu u A diviziji.
Inače težak komentar za pročitat gramatički, al ima smisla. Šta si proučio, fatihu?
Samo se mi Hrvati držimo Švaba i bit ce super
drzimo se mi naseg vođe Dragana 😂😂
sta je bilo debilu ko ti trese kavez
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa normalno da je smješno da repke poput Hrvatske ili Njemačke igraju u B a BIH 50 nacija u grupi A, zar ne?
ko kaže da će Bosna u A a Hrvatska u B???
A šta je sa Srbima? Đe su đikani? Mi smo ugroženi sve je ovo Kosovo krivo, i naravno Bakir izetbegović
Eto Hrvata opet tu