Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za naše podneblje bi bolje glasilo dzeko i kolarov protiv lovrena... Moje simpatije su na strani Rome ipak su oni financijski slabiji... A ja sam uvijek na strani takvih
Licno, cvjetam od radosti da Edin Dzeko, u velikoj karijeru kakvu je imao i jos ima, konaco, uziva medijsku paznju kakvu je vec odavno zasluzio. Igrac koji je, iako neosporna fudbalska velicina, kroz dobar dio fudbalske profesije bio guran u stranu, sjedio na klupi, u nekim navratima i omalovazavan. Prvenstveno u Manchester City-u i prvoj sezoniu Italiji. A njegov krunski svjedok -statistika, uporno je tvrdila istinu. Gol u polufinalu LP bio bi poklon Dzeki, Bosni, Bosancima.
Hajmo Liverpool, hajde Mo...
Oba su beton betona
Roma moze do finala
JOJ SRCE MI KO LOPTA KAD VIDIM DZEKSONA
Liverpool prevara od ekipe i trenera
Ne mogu da iscekam vise, daje Dzeko !
Ima da zabije!
Braca po babina linija 😂😂💪
Vrijeme je da Liverpool pokaze jos jednom ko je najbolji klub u Engleskoj