Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti ruskim ekipama i svima svaki sport narednih 100 godina
@CikoFelipeGonzales Samo polako,Rusija ima količine nafte,ima municije i vojske,sad će to sve istovariti u Ukrajini.I šta onda,onda će se za guzicu ujedati dugoročno.Vidjećete kakve će sankcije dobiti da se neće nikada oporaviti.
Nek se takmice u ispijanju votke
Izbacite ruske teroriste iz Uefe. Saucesnici ste ako to ne uradite
Kovid završen. Nova ložiona za naivne počinje 🤪
zabraniti Rusiji takmicenje
Ko tebe plaća
Dajte im ligu Rusija Bjelorusija Srbija Armenija i Kazakstan i neka tamo gone loptu, i neka organiziraju svoje igre
Ma izbaciti ih iz svega međunarodnog.
Totalno zamrzavanje Rusije i ruskih interesa takodjer i ruskih jarana.
Rusija okupirala Krim 2014., a 2018. organizovala evropsko prvenstvo, je li sad za očekivati da dobiju organizaciju Olimpijade?
Izbaciti smradoove iz svakog moguceg sporta. Mozda sad ne hebu to ni 5%, ali jednom ce i ovo proci i onda ce osjetiti sve gluposti koje prave sada (finansijski i sve ostalo) ! 🇺🇦❤️
Ko je tebi isprao mozak... Kovid završen. Nova ložiona za naivne počinje 🤪
Isključuje se Rusija i svi Ruski klubovi iz svih Uefa/Fifa takmičenja. Idu potpune sankcije.
Ruski nogomet je od danas pod sankcijama. Nema za njih više europskih natjecanja, ali isto tako UEFA može zaboraviti lovu od gazproma koji je bio jedan od glavnih sponzora lige prvaka.
IMA I DRUGIH SPONZORA....drugi ce jedva docekati