Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj Sloveniju da se igramo
ma dobijamo SLOVENIJU 100%
Zmajčeke, da se igramoo, igramooo....
Samo Irsku zaobići,daj nam Dansku da im se osvetimo...
ma sta su koji Qurac kome "svetit", daj da se odradi to doigravanje OZBILJNO i ODLUCNO i da idemo na EP, a "osvete" ostavi blentovinama
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema tu nikog za podcijenit........sušić je podcijenio kipar.......pa izgubismo kod kuce
Joj da nam je Danska ili Slovenija :D
Dajte nam tu Sloveniju da je natamburamo...
Nije bitno ko nam zapadne kao protivnik, sa igrom koju pokazujemo u zadnje vrijeme necemo nikoga proći. Igras protiv Kipra od koga si bolji pet puta, povedes sa jednim golom i od dvadesete min se branis i logicno primas dva gola.
ufff,,kako mi ideš na jetra
Nije bitno koga dobijemo, koga god dobijemo, moramo ga pobijediti!
Vidi govana prepotentnih, "daj Sloveniju da se igramo" ili "daj zmajceke da se igramo"? Jeste vi normalni, jeste svjesni koje mi luzere imamo u reprezentaciji? Isto tako koja drskost i potcijenjivanje? Tako ste i Ronaldu i Portugalu srali, pa su silovali one luzere u po Zenice. Ne serite i ne povracate komentare!
Prakticno je svejedno u kojoj si, jer nema razlike izmedju Danske, Svedske, Ukrajine, R. Irske i Norveske. Bilo u jednoj, bilo da smo u drugoj, zelili bi ili Sloveniju ili Madjarsku!
Ako gledamo realno, niti jedna od ovih reprezentacija nema kvalitetne pojedince poput Dzeke, Pjanica, Begovica...i sama cinjenica da smo nosioci nam daje ulogu favorita. Medjutim...nas mentalitet, "lako cemo" sa Slovenijom nas moze kostati...Norveska je u najvecem usponu i mozda bi bilo dobro njih izbjeci.
Otkud ta neutemeljena prepotencija i sklonost ka precjenjivanju nasih i podcjenjivanju drugih! Pjanic? Idi bjezi! Covjek bez mu*a. Dzeko sve vise lici kao da igra sidrasa u vaterpolu, a Begovic nas jucer za malo nije ukop'o! A mentalitet, "bjezite noge gu*ica vas us*a"! Jos jedino nesto ocekujem od Bazdarevica da taktikom i sl nesto ucini. Ali, ako ce biti pod uticajem "Lepog" i jarana, tesko!
Znaci u nedelju cemo znati koga deremo 😆
Ili "Ko nas dere"
Sa kim Srbija igra?
Sa nagorno-karabahom
Kurton... Sa mamom tvojom u barazu. Pa plasirali se u baraz i to slavite????? Sunce ti, jada i cemera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj nam najjebenijeg,pa kad ih sataremo valjda ćemo se manje bojati,strah je neprijatelj br.1
To care, tako se razmislja. Sta nas briga koga cemo izvuc, podarecamo svakog ili nismo ni zasluzili da idemo na Euro
Realno ,,od ove četiri ,,ne trebamo se bojati nikog,,samo hrabro ..kao ove zadnje dvije,,...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ono kad nas svi prizeljkuju hahaha
Ovoj reprezentaciji fali malo više prijateljskih utakmica i uigranosti. Vjerujem da će Meša i Zmajevi napraviti velike stvari u narednom periodu, ne samo u baražu.
Tooo milane srbineee.. kad ne mogu bosnjaci
Ljajic je srbin
sloveniju nam dajteeeeee .......... kakve smo kurate srice - dobicemo dansku ili irsku, sada norveška kakva je-mogli bi biti bolji od njih ....