Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar treba objašnjenje da se za igranje rukom u šesnaestercu svira penal
@Roentgen79c za PSG treba
@Roentgen79c jedno je namjerno igranje, drugo je slučajno ali zaustavljanje lopte na putu prema golu ili saigraču, a sasvim treće lopta napucana koja će završiti na tribinama pogađa slučajno igrača okrenutog leđima.
Safet pregledao kasetu i kaže da nije bio penal.
Najveći je argument da je lopta išla prema golu. Čak i da nije namjerno to je uvijek penal.
Ekipa koja sa dva gola prednosti na svom terenu ne moze pobjediti tim akademije i ne zasluzuje da prodje medju 8 najboljih u Evropi.
Čist penal
Zašto kukate sve je regularno
Pare pere pokrecu svijet politiku nogomet
ovo vise nije takmicenje niti sport ovo je sve dogovor kladionicarske mafije(uefa)
Bravo!
Hahahahahahhaha cuj objasnjenja mati moja mila ... Haman oni laserski izmjerili i daljinu i brzinu lopte i naravno razdaljinu izmedu tijela i ruke pa kad su sve to stavili u jednacinu i dobili x= penal... Pravdaju sudije koje se gube i pored 75 kamera ne vide da je covjek u skoku ledima okrenut lopti . Problem VARa je taj da sudije cim dobiju info da bi nesto trebali ponovo pogledati predpostave da njih gore 4-5 sa 20 kamera bolje vide i autom.mjenjaju odluku.
Jedno je namjerno igranje, drugo je slučajno ali zaustavljanje lopte na putu prema golu ili saigraču, a sasvim treće lopta napucana koja će završiti na tribinama pogađa slučajno igrača okrenutog leđima.
Fudbal je samo jedna od stvari kojima se skrece pozornost sa vaznijih stvari..moderne gladijatorske igre za siroke mase..bitno parkirati proci toliko o velikome mancesteru
Kladionice!
penal za zrinjski 😂