Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako ste kopirali sa nekog srbijanskog portala neke rijeci mijenjali sa ekavice na ijekavicu, trebali ste sve ili ostaviti kako tamo pise, smijesno bratooooooo
Piše gore da su uzeli od turske Anadolije, inače najnepismenije novinske agencije na ovim prostorima. Htjedoh jednom da im se emailom požalim na gramatiku kad nađoh da im je službeni jezik B/H/S, tako da mogu voljno. Osevapili bi se da uzmu po jednog lektora za svaki od jezika. Ali ko da je njima do toga, bitno da se štancaju članci o zloj Rusiji.
Najnovija vijest - Kosovo primljeno u UEFA-u!
kosovo republjik!
pravite bureke siptari,nizasta drugo i niste 😅😅ups zaboravih za jame ste najbolji.. Kosovo je Srbija !!!!
@Hazbulator1831 aham i ja kad ulazim u bosnu preko crne gore ,isto nidje ne bise bosna ,nego R .Srpska :D E KONJU GLUPI
I ja kad ulazim u kucu nepese kuca vec vrata. Otvorim ih pa udjem. Nesto nije jasno? Kosovo je primljeno u UEEFA. (Cudan text klixksasi). Sretno Kosovu u daljoj borbi protiv neprijatelja. Mic po mic i tu ste. Svi su uz vas za razliku od smradova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)