Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo dio Srbije?!? Jeste, al kad neko napravi grešku na karti, kao što je UEFA napravila u ovom slučaju! :D
Ko o čemu klix o pravljenju haosa 😀
Treba ti mikroskop da trazis balkanske bantustane na kartama 😂😂😂😂
I u čemu je UEFA pogrešila? Čuj ti šipce uletele i napravili genocid...Pa bre stoko jedna, ko vam je škole, autoputeve, bolnice, knjižare i ostalu infrastrukturu napravio. SFRJ i Srbija P*čka vam materina nezahvalna. I šta ste uradili za uzvrat? Počeli da ubijate lojalne Albance i policiju. Kada je reč o Kosovu i Metohiji smatram da je krajnje vreme da svi shvate i da se pomire sa činjenicom da se Srbija nikada neće odreći svoje svete zemlje.
Sve si reko za zadnjom recenicom i to je problem. To su bre ljudska bica sto zive na toj svetoj tvojoj zemlji kojima je diktator Milosevic uzeo sva prava i provodio teror nad njima. Zato su pucali na policiju
Pa dobro je rekla
Pa sad neki Kosovo priznaju, a neki ne priznaju. I Englezi, Skoti, Sjeverni Irci nemaju samostalne drzave, pa se takmice.
'kosovo' je lazna, NATO, teroristicka paratvorevina tako da je mapa sasvim u redu. Sipurci nemaju nijedan razlog da divljaju, 2/3 sveta tu razbojnicku nakazu ne priznaju pa samim tim ona niti jeste niti ce ikad biti drzava.
Vlasi svrsili po ekranu od radosti
Kada zumirate video, tačno se vidi da je Kosovo odvojeno. Plave je boje kao i njihova zastava. Sad što novinarčići gledaju video malim telefonima - to je njihova stvar
Čemu haos, mapa je ispravna
Jel ovo Kosovo nezavisno ili ne, nista mi nije jasno. Bosnjaci kazu nezavisno, UEFA I UN kazu ne. Kome vjerovati?
UEFA je prikazala Kosovo na karti, iako se ne vidi najbolje. Imaju druge boje od Srbije na 0:11 u videu. Pokusavaju napraviti senzaciju gdje je nema.
Ko je vidio animaciju, jasno vidi da je Kosovo prikazano sa drugacijim sarama od Srbije...
Haos s 80 komentara? WOW naslova huškačkog!
Pusti snovi
UEFA je FIFA!!! Eto im ga sad!!!!