Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Henry igra rukom sto se lijepo vidi na snimcima o tome se i ne razmatra, a kada se nesto ovako desi onda te snimke uredno pregledaju i donesu zakljucke preko njih.
Navijač sam Barcelone, ali smatram da je ovo potpuno nepotrebno, i iskreno ovo bi trebala svaka pametna ekipa uradi !! UEFA = Najveci lopovi umrli daboda !!!
jedina greška je što na poluvremenu nisu sve dogovorili!
Ja bih ukino ovaj tip fer-pleja, stavio bih da igrac ako zeli moze da trazi da pauzira iducu utakmicu i ako ima samo jedan zuti karton i da mu se tako pobrise a ne da se krpe ili zadrzavaju po terenu da bi dobili crveni. Isto kao sto u kosarci se prave takticki faulovi... Ako su ih vec kaznili, trebali su ih kaznit sa po 3 utakmice zabrane igranja a ne da ovi milioneri placaju kazne po 10 000, pa oni bi im sami dali po 50 000 svaki put kad ovakva situacija se desi. Sramotno... Gube ova FIFA i UEFA kompas vec duze vremena. Ova glupost sa 5 sudija umjesto 2 kamere je jos gora, sad kad se desi greska a desava se opet je jos bizarnije.
HAHAHHAHAHA E JESTE NAS KAZNILI!!!!!!! KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLAĐE SE SMIJE.. IMA JOS MNOGO DO KRAJA SEZONE U SVIM TAKMICENJIMA POZZZ
et kaznite ih sada i kada daju go, kako su retardirani , i oni i ovi koji se slazu sa odlukom, znaci igraceva je odluka oce li dobiti karton ili ne !? murinjo kralj iskoristio priliku, treba ostali od njega da nauce a ne da se kaznjava .
Koja glupost, ciscenje kartna se praktikuje otkad je svijeta, a ovi nasli neku strogocu trenirat. Jos kazna simbolicna. Samo se prosipaju bezze.
Ne kontam zasto SA-x nije pisao o pobjedi Barcelone, stavio link sa golovima ili bilo sta... Ili se varam?
5-0 je dovoljna kazna!
hahaha da bude kaznjen utakmicu vs auxere haha ma mrs u pm UEFA
Ja jesu ih kaznili u PM, još su im bajaderu trebali kupit... koliko zarađuju trebali su ih rebnuti po milionček da osjete.... pa bi se zapitali da li bi opet takvo što radili....