Moraju izmiriti dugove do 31. marta
87
UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No Comment
A gdje su ovdje Barcelona, Real Madrid i slicno \"giganti\", il su oni ipak iznad zakona UEFA-e???
i zelju ce
uff kako je nogomet postao nezgodan ko kaze da je to samo sport mene ovi stadioni sve vise podsjecaju na neka davna vremena kada su postojale arene i gladijatori koji su bi se nekada znali boriti i do smrti. naravno, sve je nestalo kada je presusila lova
a sto ovoga nema za City koji roni u dugovima
ma ja, arapi povukli kapital, ovi ostali bez banke pa im jos UEFA nadrami lijepu novčanu kaznu, ono čisto radi reda da se i oni svrstaju među povjerioce, umjesto da ljudima olakšate i da pokazete razumijevanje mamicu vam nehljebarsku .!.
Sta cemo koristiti, ozujak ili mart? Zbuniti cete citatelje \'bem mu ja.