Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, bas se ne da cigama
Sve to stoji, ne da im se buraz. Al sami su krivi duguju 50 miliona i dovode pojacanja od 2-3 mil. i dijele im plate po 500 000 e godisnje, gdje to ima. Htjeli su na silu Partizan da sruse ,vratilo im se silno tako to ide.
Napravit ce oni sebi vec neku rusko-grcku Ligu prvaka :)
po ovome,city bi vec davno trebao biti izbacen.vazdamali nahebu...
NATO i EU su krivi a i Amerika, ruski savez ce nastojat da ulozi veto :D
Upravu si gdje cu Vatikan zaboraviti :D
Narod bez nade,cigani bili i ostali,to im je u genima.
OPUSTENO !!! Ja sam Zvezdas citav zivot.Znam da se mi nismo mogli nositi sa FIF-om i UEF-om.I ovo nije prvi put da na ovaj nacin,mi dobijemo licencu... Slobodno mogu da kazem da je moj klub,naj veci brend sa Balkana.Ali ovaj put licencu nismo dobili iz prostog razloga! Posto je Crvena Zvezda i Marakana na meti mnogih investitora,mora se ona prodati(privatizovati).To smo mi znali da ce doci do toga...To je drzavni interes a sa drzavom se mi nismo mogli nositi... ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!!!
ZABRANITI IM U SVE SPORTOVE TAKMICENJA
Nek Mile traktorista pomogne ...
Ono kad neko poredi City, Barcu i Real sa Crvenom fakin Zvezdom. :facepalm:
Ocito nisi shvatio poentu. Vise sam mislio na to koji su marketinski giganti i koliko zarade ovi timovi. Znamo svi kakva je situacija kod nas na Balkanu.
Oh how the mighty have fallen...
pa dosta je vise srpskog fasizma, mora se i tome stati u kraj
i Bog okrene glavu od sirotinje nazalost.Nazalost sve je podredjenom imucnim bogatim ,sirotinja rsve i radi i ima sto ima ali nema izovt nego zivotarenje dok mu melek smrti ne iscupa dusu .Ovi barem znaju zasto zive ,sto vise imaju jos im vise dolazi a fukara samo iz problema u problem .
A šta je sa Barcelonom, Realom ? Šta je sa njihovim dugom ?
Nije problem dug, problem je kad ne mozes platit taj dug, a uz to dovodis nove igrace i samo povecavas dug. Real i Barcelona za jedan dan zarade kao ovi za godinu.
I klix obavlja finansijske malverzacije o.O
suspendovati klix iz Lige Evrope!