Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo uvjek najveci favoriti al za baraž taki nam izgleda tetovac pao sve ove godine
Moze li neko pojasniti ovo?
...Apsurd je da Portugal, kao osvajac Lige nacija, ne ide direktno na zavrsnicu EP, vec, zavisno od razvoja dogadjaja u zadnjem kolu kvalifikacija, potencijalno u play-off. ... A ucesnici play-off-a D Lige nacija vec poznati: Kosovo, Makedonci, Bjelorusija, i Dzordzija. ...U nasem play-off-u B Lige nacija, osim nas sigurna je vec Sj. Irska. Preostala 2 mjesta uzece Rep. Irska, Vels, Slovaci ili Danci.
@fbUser....bivsa sovjetska republika na Crnom moru, sjeverno od Armenije i Azerbejdzana, glavni grad Tbilisi.
@Bh_Faraon : Ne znam sta im nije jasno ,Dzordzija ili Gruzija je bivsa republika SSSR-a . Mozda da im nacrtas kartu ?
Luksemburg dobio pare od Srbije.... Razvalio Portugal prvi 25 minuta
a gluposti sta rade, pa unistite sve sto valja
A jesu ljudi sranj* napravilibod ovog evropskog prvenstva, vratite stari sistem 16 najboljih i vozda, u ovom sistemu mescini samo BiH nece igrat evropsko
@dinini Nije to tako u ovom sistemu...to ti je tako u svakom sistemu. Mi smo igrali tako lose, da samo direktnim plasmanom bi smo bili na EP. A i to bi zajebali vec nekako.
nisam nista skonto