Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite sarajevski WEMBLEY!
Daj Boze...
Kada su u pitanju stadioni tipa Tušanj ili Grbavica tu ne možemo govoriti o rekonstrukciji, već o izgradnji novih stadiona ,jer ista podrazumjeva izgradnju nove tri tribine i rekonstrukciju 1 postoječe. Želji je u ovom vremenu dovoljna jedna moderna zapadna tribina sa nekih 5-7 hiljada sjedećih mjesta sa modernim vip i novinarskim sadržajima a sve više od ovoga je bacanje para, jer se stadioni prave na osnovu prosječne popunjenosti a treba uzeti u obzir veći stadion veći troškovi održavanja a ovakav bi zahtijevao skoro čitav trenutni godišnji budžet Želje. Što se tiće repke treba malo povećati kapacitet Bilinog Polja i modernizirati Koževo za tekme koje privlaće više gledalaca.
a zar nije pametnije napraviti jednu veliku garazu koja ce za vrijeme utakmice koristiti navijacima, a kad nije vrijeme utakmice koristiti kao parking ostalim gradzanima. Mozda bi bilo nezahvalno ocekivati da garaza za vrijeme utakmice bude potpuno ispraznjena, ali mislim da bi to bilo dobro rijesenje za grbavicu kao mjesto u gradu, s obzirom da nema bas puno parking mjesta tamo, a i Zelji nebi bilo lose... Imali bi tu "zagaranotvan" izvor prihoda za vrijeme neigranja utakmica... al to je opet kod nas u drzavi komplikovano i neizvodivo.
Jesam lijep nako šlagiran
Koliko ja znam, oduvijek je bilo moguce u krugu Grbavice kupiti hranu i pice
Kokošinjac. Covjek se zabezeknuo kada je vidio onu rusevinu. Pod hitno ondje napraviti telefonsku govornicu ! :D
Samo naprijed. Šta će nam tvornice.
zipa eksperata :D
Sa 15 miliona eura Bilino bi izgledalo ko najbolji svjetski stadioni, Grbavica bi i dalje bila rupa.Pozelit cu vam srecu i reci da ako zelite stadion gradit, gradite ga svojim parama a ne drzavnim kao sto ste dosada navikli.
Pa država do sad nije ni feninga dala za grbavicu, šta pričaš gluposti?!
a čijim parama se Bilino polje gradilo i gradi? ja sam pitar i ne mogu želju smisliti, ali brate još manje mogu zeničkog provokatora...tako da...ne seri sviju ti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Navijam za Sarajevo ali tako zelim da bar imamo jedan reprezentativan, moderan i lijep stadion u ovom gradu, pa nek je to i Grbavica.
One u Hercegovini prekrižili u startu.
cuo sam da je ovaj iz uefe preporucio da se taj brlog zapali i srusi zbog opasnosti od raznih gmizavaca...covjek se cudio kako se tu uopste smiju odigravati utakmice...ima olimpik bolji stadion zamolite ih nek vam dopuste da igrate domace utakmice...
Najbolji klub u drzavi zasluzuje najbolji stadion u drzavi :)
BICE AKOBOGDA.
Ako bude fer i pošteno, zna se kome treba pomoći u rekonstrukciji, čiji trud se treba nagraditi. Mislim da svi znamo na koji stadion mislim