Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek namire iz Alumijuma
sve sto su zaradili od "nastupa" u EL eto i vratise uefi
Pa ovo je za Juzne srbe udarac ravan gasenju Aluminija. Izgleda da su u Evropi shvatili da na ukradenom stadionu Veleza igra fasisticki klub Zrinjski, koga vodi bivsi navijac Veleža, i bivsi clan partije, i bivsi srbin, a danas najveci Hrvat dr Dragan Čović.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Covic ce pokriti troskove. Aluminij bb. 👍
@Lezve88 Pa ovo je za Juzne srbe udarac ravan gasenju Aluminija. Izgleda da su u Evropi shvatili da na ukradenom stadionu Veleza igra fasisticki klub Zrinjski, koga vodi bivsi navijac Veleža, i bivsi clan partije, i bivsi srbin, a danas najveci Hrvat dr Dragan Čović.
A nek im plati onaj najveci Hrvat sa kamenjara dr Nino Raspudic. Ups, on nema love, dr Nino je zaduzen za pricanje bajki o Hrvatima. E neka plati onaj drugi srbo Mamic, on je pun ko brod.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
8 krugova binge u kladionici i to se moze pokriti, kad bi Premijera htjela.
ZDS!!!
Mozda se jednog dana na ovom u.ranom balkanu odazovemo pameti!
Mostar ima samo jedan pravi klub. Drugi je fašistička izmišljotina.
Ma šta je to za Čovića
Nek smanje platu Ibanezu!!
Judge sues you Judge convicts you... Judge avesano !!! Judge with his helpers IQ Genius and Dicebomb
ali to je najugroženiji narod
Motajte kablove
Ima se, more se.
Bio sam na utakmici Eintracht-Hertha u Frankfurtu gdje redar dođe sa upozorenjem ukoliko samo stojiš iznad svoje stolice. Sad Vi shvatite u čemu je stvar, jedno retoričko pitanje gdje je Njemačka gdje mi!? To nema vezr s vezom, to je kultura ponašanja, osnovna. Naši mediji se dive i u svijet prenose bakljade i ostale stvari koje se dešavaju na našim stadionima. Sad plaćajte kazne umjesto da se ulaže u infrastrukturu
Sad ce reci da su ugroženi i evropske vrijednosti
Jos za sirenje mrznje I fasizam..
namirice Covke i kompanija iz budzeta, to je najmanja briga
hahahah, pa da su se kojim slucajem plasirali u grupnu fazu bankrotirali bi zbog kazni, ndhaovci hahah