Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravedno , nema smisla da im neke komisije oduzmu nesto sto su igraci na terenu izborili ... i to zbog nekakvih prava itd
tomandjerry Nije pravedno.Ne radi se ni o kakvoj komisiji. Zakon je jasan: Vlasnik ne moze imati dva kluba u Ligi prvaka. Ali zakon naravno nije jednak za sve. Sta mislis da li bi Azmiru Husicu kao vlasniku klubova koji su se kvalifikovali za ligu prvaka to omogucilo ?
@fanaticos1 ahaha mislis onom azmiru sto kupuje svaku utakmicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta ce pitari, ako Kardif ode u LP, a tek sad belaj!
dobar dobar 😂😂
ne brini se ti pakaš, prati svoj manji klub
Koliko znam da bi lajpcig igrao u lp promjenuli su mu znacenje RB pa nije red bul nego nesto sasvim drugo sto je po papirima i drugi vlasnik.
FK Korida Čevljanovići
kad može real mogu i oni...
I mi cigani imademo pravo na svoj ciganjski fudbalski klub.KAd ce ciganjski dobiti ista prava kao vi bjeli ljudovi.
glupo pravilo. zasto klubovi ne bi igrali zbog vlasnika? pa ne igraju vlasnici, nego igraci. oba kluba su odigrali sezone odlicno i ako zasluzuju igrati u lp, nek igraju
@BHGKT zbog sukoba interesa ili namjestanja rezultata ukoliko bi se nasli u istoj grupi ili cak direktno susreli.
@Shapat pa fino se izdvoje kod zdrijeba da ne budu u istoj grupi, a knockout faza nema sta da steluju.
Avaz (i njihova prica o izbacivanju Leipziga) na aparatima :)
Dva redbulla pod jednim krovom.
pa ko ima kontrolu ako ne RB ?