Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Avdijin penal! To je za naslovnice, ne samo ovdje na KLIX-u nego i na naslovnici BILD-a, TUTTO SPORT-a, ESPN-a, GUARDIAN-a i ostalih medijskih velikana.
ovdje je Avdija pokazao najbolji ucinak - izboriti penal u super jakoj HNL protiv respektabilnog kluba poput Rijeke je zaista veliki podvig... a ne mogu da ne pohvalim ni amidzinog malog, odigrao je, zamislite, punih 90 minuta... impresivno
suskavac se jedino brine da ima ispravan video plejer, zaliha kaseta da stize i da se igracima iz agencije ne 'lade noge i guzice .
Skidam kapu, stvarno ste najbolja evropska reprezentacija. Sve go gigant.
;)
Kad cujem Hadzic place mi se
Hajrović propada ko Grčka..
De pocnite i vi k'o srpski portali izvjestavati o kojekakvim panjevima, cuj Cimirot, Sunjic hahaha
Zukanović odigra odličnu utakmicu protiv Milana na San Siru i opet ga nema u sastavu. Dok su pozvani neki koji čak ni u mnogo slabijim ligama od Serie A ne mogu da igraju.
avdija ti si nas ponos ko zastava D: