Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastav malo izmjenjen, ali svaka cast. Ako armence ne dobijemo, nek se roknemo, izgubili 9-0 od ruskog drugoligasa. Bruka su.
BRAVO MOMCI!!! ❤FKS❤
Ovako ce pasti i Fiorentina 😀
vjera je presudna ;)
Odlična utakmica, svaka čast. Samo da se uđe ovako i u sezonu, napravi jedna konstanta i ponovi barem polovina ovoga, ne bi ni s kim imali problema u ligi. Najljepša i najatraktivnija igra u ligi, bez premca. Bravo.
Dok im je Husref na klupi nemaju se cemu nadati
Hajmo sad hladne glave proci ove lipice pa da se kurcimo sa taljanima..1946❤️
Da sam neka vlast u Srbiji, uveo bih zabranu profesionalnog igranja fudbala na pet godina, zabranio bih klubove Partizan i Zvezda, svim rukovodiocima klubova bih pretresao imovinsku kartu, poravnao bih sve stadione , zatro sve što ima ikakve veze sa današnjim fudbalom. Onda, nakon pet godina dozvolio amaterima da osnivaju klubove i pravio svima iste stadione, do 30000 sedišta u svakom gradu, i tek onda pustio tržišnu i fudbalsku utakmicu da odredi ko je ko u fudbalu.
Nije fudbal za Srbe. Cestitke komsijama
opet ovi deru na pripremama
Vazda najbolji na pripremama, a kada krene sezona raspad sistema...
Katastrofalni komentatori, jedva sam odgledao..
Voždovac je najjači, al u kurcu !