Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako zrinjski fino kupi. U skladu sa europskim vrijednostima
Kao i sve titule, to je postala praksa u PLBiH. Da bi prvak bio moraš pobjediti protivnike, sudije i savez a duplo moraš bolji biti od svih da bi javnost priznala titulu i nazvala je poštenom.
Bitno je da ''bordo prijatelji'' kmeče na račun Želje, a UZP projekat namješta li namješta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je neko, čak i na poluvremenu, pomislio da će biti bilo šta osim "iz dvice u keca", taj nek se umije hladnom vodom i prestane pratiti ovo sve :)
Ovo nije bila kupovina. Tu ti sudija malo pomogne da pobjedis. Ovo je bila krađa neviđena, za ovo treba u zatvor ići. Suspendovat sudiju do kraja života. Prošle godine je titulu ovako zaradio. Da je Željo i Sarajevo ovako došao do pobjede istupili bi iz lige ostali.
JAO PENALA ZA ZRINJSKI?????????? FUJ..JEL VAS STID OTICI OVO GLEDATI CCC
bordo prijatelji na aparatima.
Sjeme bam se ustaško zatrlo a komšijama mojim čestitke na čistoj pobjedi!
Zrinjski vjerovatno nastimao ko po obicaju, ali zasto ne priznate da je i Zeljo nastimo protiv krupe? Koefisijent na KL. pred pocetak utakmice nekih sat maksimalno sa 3.10 na Krupu skace na 4,50 i onda utakmica i potvrda svega toga. Vukotic najperspektivniji stoper lige igra katastrofalnu utakmicu na nivou mahalskog termina. Onakve greske nisu svojstvene ni raji iz mahale (amaterima) kad igraju rekreativno. I onda slaga na tortu Starcevic: Zadovoljni smo mi i rezultatom !!!!
Šta je to bilo sumnjivo na utakmici Želje i Krupe???
Zrinjski dobio GOŠK na penale! K'o da je Kup, produžeci, penali... Neka njima sudaca, 3 penala za 3 boda! Ma da je trebalo bilo i 4-5 penala, garant :(
Čestitke komšijama na pobjedi , puno su bolji bili od Krupe danas.
Ma dva penala za zrinjski , nisam gledo mozda su ispravni sta znas
ma dati Krupi kup stim da nam daju jos jednu tekmu gore
Avajci jedva dobise kupljenu utakmicu. 😂😂😂😂 Skutorija...
gledaj zrinjskog buahahahha zato njima Sarajevo tricu utrpa dole tu ne mogu kupiti
Kone na aparatima! Strašni ŽELJEZNIČAR!
sljedecu kupuju u Kaknju..mudjahedini na aparatima
Željo rutinski. Prejaki smo.