Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet ti dusi Vahidine i lahka ti bila zemlja Bosanska.
Kad je FK Sarajevo bio veliki klub i kad su u njemu igrali velikani Yu i evropskog fudbala. I kad ih nisu vodili "influenseri" i ljudi zeljni samopromocije. Kad se radilo i ginulo na terenu. Tada je igrao Vahidin Musemic i mnogi dobri igraci sve do kraja 80-ih.
Rahmet muj dusi,covjek je bio u samom vrhu svjetskog fudbala ali slabo mi cijenimo svoje legende...malo znamo o njima kao i sto ne cijenimo nase heroje koji su odbranili nasu domovinu od agresora ...
Legenda.