Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi prije zabranio pucanje čvoke, jarane ja kad slozim odmah dobiješ potres mozga
Mi se u djetinjstvu "medicinkama" igrali glavometa,sad svi inzinjeri,doktori,ima i jedan glavni u stranci,samo na njega djelovalo lose.
@gooUser1557068035 hahah dobar
Još jedan primjer za sistemično ubijanje muške maskulinosti. Jadne su buduće generacije.
Koje budale, mene prije kad spuca lopta u glavu kolobatam se ko kokoš 5 minuta i evo me. Malo sam zaboravan, ne kopčam baš brzo i ponekad se zagledam u jednu tačku na desetak minuta, al evo me, nije mi ništa.
Ma bizi u p....
Sranje u bojama
MMA borci i nogometaši koji puno igraju glavom mogu dobiti oštećenja mozga. Jedino ako je bosanska glava onda si siguran.