Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka polako,samo nek se pravi... Da hoce ovu Grbavicu i Kosevo kolko-tolko napravit,stid me Bogami.
Danas čitam vijest kako se kasni sa radovima, a ovi pišu da ide sve po planu. Kome čovjek da vjeruje ?
dfg
Često sam u BL i radim dole i nikad nisam imao problema nikakvih (a nosao sam i dres BiH, imam muslimansko ime i slobodno govorim šta mi volja)...e sad na osnovu čega ti prijetiš da će neko poginut ako dođe u BL??? Hajde balavac jedna ostavi adresu svoju pa da ti dođem da me poginem, ili još bolje dođi u Bulevar vojvode Petra Bojovića pa da ja opet poginem od tebe...majmune jedan balavi nemaš 12 godina ne smiješ se na ulici potuć a ti nešto prijetiš....pi*da ti mat.erina
kompleksi su cudna stvar, pustite ove sarajlijice i mostarcice da se tjese rupom od koseva i ruznim vrapcicem.
@??? Druze, Bosna i Hercegovina nema jedinstvenu policiju, koja bi kao takva mogla otici u Banja Luku i zavesti red. Gore bi utakmicu obezbjedjivao MUP RS i sad zamisli ti njihovih reakcija kada bi horde ce*nika krenule u krvavi obracun. Bio bi to okrsaj 15 000 protiv 15 000. Europa bi brujala o tome. Eh sad, s druge strane nije mi jasno zasto se ne moze igrati u onoj listici. Dole bilo kakva policija moze zavesti red, a navijaca nase reprezentacije bi doslo dvostruko vise nego sto to selo ima stanovnika. To s Banja Lukpm ipak nije slucaj.
vamo ne dolazite,ako ne želite poginit... kad god dođete grad ostane prljav od vas
Kakvi su početni, kad su ovo zavrsni ...
Ma nisam se probudio, prisutan sam...ali ne vjerujem da će neko u BL napsti nogometaše repke ili navijače BiH...isto mislim i za Široki... Probleme na stadionima u Bih prave plaćenici od političkih struja...ima narod većih problema pa baš i nema neke ljubavi prema klubovima toliko da bi se za čast svoga kluba tuklo...znači politički plaćenici to rade za sitne pare... e sad: ako ova država nije u stanju osigurati i obezbjediti normalno odiravanje tekme BiH protiv bilo koga na svom teritoriju, onda je totalno nesposobna i ne znam šta čekaju onda srbi i hrvati sa otcjepljenjima i stvaranjima sebi države... Probijati predrasude i barijere...igrati prijateljsku u BL (navijali bi i srbi za BiH dosta njih) a ne ovako u startu se predaje i uništava fudbal; znači repka je samo u zenici i u sarajevu sigurna i nigdje više...a da li je ikada pokušano igrati sa A repkom u BL i ŠB?
ljubomora je cudna stvar :)))...radovi na tribinama su zasad samo u projektu, kad se skonta odakle ce se finansirati onda ce biti prosirene...
za Banja Luku nekako i mogu skontat zašto se nebi igralo tamo,ali zašto pobogu ne u Širokom,onaj incident je bio i prošo! jednom se desio i nikad više jeli tako!?
Sarajevo je ljepše od Zenice. Što jest jest. Zenica je ružnija čak i od Tuzle!
bože kako ružan grad O Divice Marijo!
\"...iz sigurnosnih razloga ne možemo igrati u Banjoj Luci i Širokom Brijegu...\" ovo samo u bosni ima.
@??? budi druze malo realan. kao da si se sad probudio iz 20-togodisnjeg sna. je l\' molim te hoces reci da nema sigurnosnih razloga da se ne igra u banjaluci i sirokom? je l\' stvarno, iskreno mislis da bi reprezentacija bih bila podjednako sigurna u zenici i banjaluci? sve mogu shvatiti, ali prijatelju, otvori malo oci i ne pravi se lud. znas ti dobro zasto je to tako. mada, iskreno, pitanje je bi li se i oni mogli prijatno osjecati kod nas.
Hoće li BETMEN kod nas praviti stadion
A koji su to \"sigurnosni razlozi\" pa se tekme ne mogu igrat u Širokom Brijegu ili Banjaluci??? Zar gradovi nisu unutar BiH granice, zar to nisu stadioni na kojima nastupaju članovi Fudbalskog saveze BiH, i kakva je to država ako nema snage obezbjediti igranje jedne utakmice...pobogu ne radi se o 100.000 ljudi.... NEKOME U VRHU NIJE U INTERESU DA NAROD NORMALNO ŽIVI, PA GA JEEBI