Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a klixovci očekivali verdija...u najmanju ruku...
Mogli su jos i janje okrenut.
a zasto ne prase?
sumadija ne smiju premasno ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
sve je ok al ovim srbima u timu nisu trebali ovakvi natpisti na maicama
Čuj Ane što pjevuši: "Svakog dana oko mene gledam lica zaljubljena, drugu grli ruka tvoja, a ja sama ostavljena..." hahah :D. Carevi :)
kad je naša muzika Crnogorac prvi poludi hahahahaha
Manchester Village
MENI JE U NEKU RUKU ZAPO OVIH ZATUCANIH LOPTOMETASA, ONO TIPOVI KRENU NEGDJE OD DESETE GODINE SE BAVITI LOPTOMETOM, NEMA SKOLE, NEMA ZNANJA, PRAZNA GLAVA, ONDA POSTIGNU NESTO VEC SA 18 I PRODAJU SE U INOSTRANSTVO. I TU POCINJE NJIHOV NAJBOLJI DIO ZIVOTA. ONO ZIVE KAO KRALJEVI, POZNATI, O NJIMA SE PISE, ZARADE LOVU, JEBU I OZENE KURVE, NAKON TOGA SLIJEDI PENZIONISANJE TAMO NEGDJE DO 35 NAJKASNIJE, DO 40 GODINE VEC SU SPICKALI SVU LOVU, KURVE SE RAZVALE OD NJIH, NEMAJU ZNANJA, NEMAJU SKOLE, SLIJEDI BANKROT I ONDA SOCIJALA. U BITI TAKO ZAVRSAVA 9 od 10 LOPTOMETASA.
UKRATKO ZATUCANI NEOBRAZOVANI PRAZNOGLAVCI!
jesi ikada cuo da je neki vrhunski nogometas spiskao lovu i zivi od socijale? uvijek moze preuzeti trenersku poziciju. ili ko dzeko svoj novac uloziti. uz to dok su zivi imaju taj status da su poznati pa pokoju reklamicu snime i dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mentalitet iz svinjca.
CETNICI OVO POKUSAVAJU PREDSTAVITI KAO "DIJASPORA vs CETNICI", MEDJUTIM ENO NA INDEXU IM HRVATI JEBU MATER ZBOG ISTE STVARI.
Ovo je odlično za pogledati.Samo nek Stranka dijaspore prestane kenjati sa svojim proglasima.
Molim cetnike da popuse kuvac dijaspori.
kad krenu sad dijasporasi da psuju kolarova i jovetica a ne znaju recenice sastavit
Ne zna ti mama krmojetka sastaviti recenice.
kod mene mama muslimanka tako da ne jede svinjetinu,i ne mrzi nikoga :) kako i treba da bude :)
Lijepo je vidjeti da se ljudi slazu i vesele. Nije bitno koja je muzika,nije bitno sta ko ima na majici bitno je da je pozitivna energija izmedju njih. I vecini smeta sto je ta pozitivna energija prisutna, vise bi voljeli da se gledaju sa mrznjom .Da su jedan drugog uhvatili za vrat ili pocijepali jedan drugom zastave onda bi vecina ovdje prisutnih bila zadovoljna.Zapitajte se kakvi ste ljudi! Fuj!
KOLAROVA TREBA POSLATI U HAG NE ZATO STO JE NOSIO CETNICKE PAROLE I TO, NEGO ZATO STO JE PUSTAO U SVLACIONICI SRBIJANSKE SELJACKE PJESME. MISLIM KOLORAV KAKO TE NIJE SRAMOTA SERONJA JEDAN PUSTATI ONAKO OGAVNU NAZOVI MUZIKU. PA TO JE SRAMOTA.
Cuj "balkanske pjesme"? Srbijanske seljacke pjesme;
koje vi slusate vise nego srbi
pa zato ih i pravimo,da se muslimani vesele
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sto ne pisete o tome da Kolarov nosi majcu sa 4 S, i da pise na njoj srbija do tokija?????
Što bi pisali pa vidim, nisam ćorav???
Jesu su se našle "mustre" da osuđuju i kenjaju.... Možete ge Vi lagano obaliti i Džeki i Kolarovu i Nastasiću i Jovetiću i kompletnoj svlačionici kad Vas je već krenulo. Momci su prvaci Engleske, puni su keša i živo im se fućka za Vaše nacionalističke komentare i retorike. Mi smo "osuđeni" (ako tako mogu reći) da živimo zajedno u BIH koja je uređena kao država za nepismenu bagru, neradnike i malograđanštinu, a ne kao država suverinih naroda sa demokratskim načelima i slobodom mišljenja i izražavanja... Sve dok ne utuvite u te jebene licemjerne glave (kako jedni, tako i drugi i treći), da ta retorika i osuđivanje upravo vodi raspadu ove zemlje i održavanju na vlasti 6-7 majmuna prodanih duša, koji se hrane Vašom mržnjom spram drugih, nikada nam neće biti bolje.
pa naravno čestitke Cityu i "balkanskoj koloniji"
Jednu nooooc si drugom dalaaaaaaaaaaa. Dzeko Legendo.