Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Inter. Razvalite najlopovskiji klub na svijetu, nek ispadnu. Nema više Mođija tekme i titule da im kupuje i opet prazne tribine. Juventus je sve samo ne veliki klub, zapamtite. Forza Inter. A što se tiče Mourinha, lik je sa Portom bio prvak Evrope. Eto toliko.
kako Benitez nije ništa napravio??? 2005.-Liverpool osvaja Ligu prvaka 2007.-finalist Lige prvaka prošle sezone im u 2 boda oteli titulu.... možda wenger ništa nije napravio, ali benitez itekako..... Nemoj se naći uvrijeđenim, ali je tako....
Ma Jose je legenda šta god mi pričali. Iskreno, ne volim ga ni ja ali mora se priznati da je jedan od najboljih trenera na svijetu iza kojeg su veliki rezultati. Gdje god je došao taj klub je bio prvak. A ima mu mjesta konstatacija za smjene trenera u Italiji. Pa Benitez ili Venger tolike godine nisu ništa napravili u Premiershipu a niko ih ne dira. Inter će se prošetati kroz Seriju A, ali talijanski klubovi nisu na nivou najboljih klubova u Ligi prvaka.
Morinho, ti si i.d.i.o.t nafurani
E moj sine kada sam ja harao po calcio
Mourinho glup si . Ciro Ferrara za tebe je izmislio fudbal , a ti Mourinho majmune jedan sa tribina si dosao na trenersku poziciju. Nikad ti nisi bio fudbaler
a ti si Jose najveca junacina ?? i d i o t nafurani
mamu ti....s.e.lj.a.c.i.n.o....da hoce kaznit Inter sa oduzimanjem bodova....kako bi to bilo dobro.....