Jose Mourinho
0

"U Seriji A je junak onaj trener koji dočeka kraj sezone"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Jose Mourinho, trener Intera, opet je ovih dana brz na obaraču, što ne treba čuditi nakon što je njegova ekipa pobijedila Milan 2-0 u derbiju prvenstva.

Toliko je Mourinho dobre volje da se zaštitnički ponaša prema jednom od svojih konkurenata, Ciri Ferrari, na klupi Juventusa, koji inače trenutno opasno živi i svi mu predviđaju još nekoliko sati na trenerskoj klupi torinske ekipe.

"Onaj trener koji dočeka kraj sezone u Seriji A, u klubu u kojem je počeo, smatram junakom. Otkada sam došao u Italiju stvarno ne znam mnogo trenera koji su preživjeli sezonu u jednom klubu" - rekao je Mourinho, usput pohvalivši i sebe jer je neokrznut na dužnosti trenera Intera sezonu i pol.

U četvrtak će Inter odigrati četvrtfinalni ogled protiv Juventusa u domaćem Kupu, a Mourinho je našao nekoliko lijepih riječi za Ferraru.

"Juventus ima veliku kvalitetu i žao mi je što i Ferrara prolazi kroz teško lično razdoblje. No, to je samo nastavak priče koju sam spomenuo. Nama je ta utakmica iznimno bitna. Poštujemo Kup takmičenje i učinit ćemo sve da ga osvojimo", završio je Portugalac.