Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocel mene ko?
pokakam ti se u Knjigu
jok ba, dosao zbog kafe u vatri
Ne bi bilo loše ni da je Džeko razmislio o Lyonu...ekipa redovno nastupa u Ligi prvaka...imao bi zagarantovano mjesto u timu (ne bi sjedio na klupi), a i činjenica je da je Lyon pravi tim za razvijanje igrača...ne kažem da Edinu treba puno, ali bi ga Lyon sigurno usmjerio u pravom smjeru i od njega napravio top-igrača...još ima i zemljaka u Lyonu...ne znam, kako god se Edin odluči, uz njega smo... ;)
E Kakice,samo ti idi u onaj truhli Real i igraj sa onim klocem od Ronalda!! rekao si da ces ostati do kraja karijere u milanu,al novac je cudo jadu jadni!!
Stvarno neznam u cemu je poenta za ovu situaciju mislim ? Hadis je ok.... To je jedan od mnogobrojnih Hadisa koji opisuju nadolazak sudnjeg dana. itd.. kakve to ima veze sa Edinom Dzekom i Milano etc.. :?
dzaba sve , ali ovo je smijesno , cuj za kaku dzeku dovest , to bi bilo isto da prodas mercedesa i kazes\" ej al sam zato uzeo lanciu\" , mislim da su svjetovi izmedju dzeke i kake
Ako si dosao u Sarajevo po Džeku nosi se iz Sarajevo što prije i to u 3 PM. @hadis ne kontam,u čemu jepoenta ?
@@@ suti kakice, takve ja pokakim za dorucak jesi ti glup lik,cuj take pokakis za dorucak,sta je pisac htjeo reci ???? pokakis pa pojdes za dorucak ili ??? a slazem se da je dzeko 1000000 puta bolji od kake
@hadis E bas si pametan! Nikad nista pametnije na komentarima o fudbalu nisam cuo. Postali ste dosadni vi propovjednici! Ukoliko si vjernik zadrzi to za sebe ili idi na neki vjerski forum!
Taman Dzeko u Milan,Miske u Bayern, a Zec u Wolfsburg,kazu da ga prate vec duze vrijeme.
Za sto vise para da dodje pa da cojek otvori cementaru za pravljenje hautoputeva po BIH...
za sto manje para samo da dode pa da mozemo kupiti 2 obrambena i 2 vezna igraca
@Miki To majstore! Džeko, makar pola..manje nemoj, hebo ih Kaka..pa nije on toliko bolji pod tebe. Ne zezam se..(:
@hadis dobra ideja, bravo :)