Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijedi 20 milijuna. brat bratu...
Sta zna novinar Klixa, sta ako nije blistao na svjetskom? Znaci da je los? Znaci 3 utakmice na svjetskom mogu ponistiti cijelu sezonu iz Serie A??? Messi nije nista napravio na svjetskom jel to znaci da je on postao kanta? I masu drugih igraca koji nisu pokazali Bog znas sta,ali su imali jake sezone iza sebe i dobre...kakve gluposti novinari pisu..a o cijeni se da diskutovati, ali ako ga mogu prodati za taj iznos zasto ne bi? Zasto bi pristali na manje? hahaa joj..
poredis Messija s ovim levatom ... btw, da je valjao, Muslin bi ga zvao ...
@andres_iniesta_2 Da eto ne valja , samo ga hoce veliki klubovi..eto ne valja bas...eto ti strucnjak pa znas bolje kakav je on, nego skauti najvecih klubova Evrope...izvini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne vrijede 10 miliona obojica u paketu ( i Milinković i Savić ) klocina
bolje da nije ni iso. Vise je vrijedio prije Svj Prv. Ucero mu KOkeza kad ga je silom uvalio u nacionalni tim.
Kao igrac nista posebno, realno nigdje veze.
možda 120 miliona al dinara...nikako druge valute
Cini mi se da je plan FS srbije bio da ovog malog uvale u rep., on se kao proslavi a onda od tih svih miliona od njegovog transfera nesta njima kapne u dzep.
Ma čim je djikan odmah je sumnjiv
Ode on za 80 mil.eur ... S tim ko zna kakve oni sve kombinacije prave.Inace igrac dobija 10% od kombinacije ...
ne vrijedi ništa
Po Informeru vredi 2 zapeta 5 milijardi evra
Kad bi imao krvnu grupi koja samo Musku, Zuckerbergu I Trumpu odgovara, I da im za života treba ne bi ga mogli ni u dijelovima za te pare prodati.
Za ovog je Tino Susic Pape.
Milinkovic Savic - najveca prevara 21. stoljeca
Momak je tukao Brazil u finalu svjetskog prvenstva 2015, ;)
Izgleda da se u Rimu dobija 100% čista koka...