Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ima pare moze raditi sta hoce , ja da dobijem kaznu od 2500 funti u crno bi me zavilo ne bi se nikad oporavio , do kraja zivota bi vraco ... boli terija briga i kad samo sirotinja robija
mi nacionalisti oni rasisti, ma sve je to isto, primitivci mi a i oni isto
pomozite instaliraj sebi teamviwer, ostavi komp kod kuce upaljen i piči
Je*o Terryy-ja nego znal kako da maknem blokade Facebook-a i YouTuba-a s kompa na poslu ? Nisam prijavljen kao Administrator ? Postojil koja varka ?
Dzeko cuvaj amrine guzove
nisam ja nikakva legenda, hvala kuperu sto je uz mene.........sta cu ljudi kad ne volim crnce,volim tudje zene....s.vi imamo poroke.......ako ovo sve dobro prodje,vodim vas na dernek u old ham, u jedan klub.....lampardova se stalno mota tamo :)
The Captain, the Legend. : ))
Terry Bosna je uz tebe KTBFFH-CHELSEA4ever