Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' nam je Bog na pomoći !
Željo mi te volimo kako god zavrsio....
Ovi dislikes mogu samo biti od pitara. Zar nije normalno da se klub iz BIH na internacionalnoj sceni podržava bez obzira odakle? Meni je Travnik na 1. mjestu, al u ovom slučaju sam svim srcem za Želju!
Opa! Vec tri pitara imam! ;)
Hajmo ŽELJOOOOOO
Samo nek bude časno!
Puno sreće Želji, ali će biti vrlo teško. Samo ću se osvrnuti na ovaj tekst i dio:" Pet preduslova za pozitivan rezultat u Plzenu." Ovo kao da je prepisano iz nekog udžbenika o fudbalu. Ove preduslove more ispuniti svaki tim na svijetu kada ulazi u neku utakmicu. Zato mislim da je autor teksta potpuno promašio temu i pokazuje da je fudbalski analfabeta.
Vrijedi pokušati !
Može kako ne može ;)
Ako domaci trener pocne mahati rukama,u stilu ,dosta je,nemojte vise,to je jedina nada. Inace ocekujemo kao protiv Zmaja 12-1 ili bihackoga Jedinstva 9-0. Snaga grbavcana je NSBiH a on danas ne igra. Zelim vam sve najgore i jos gore od toga.
Objektivno ŽELJO ŠAMPION OPET!!!
@objektivni navijac malog kluba Bolje da nas podržava NSBIH nego radovan karadzic!
VIktorija je zenskog roda :D zna se sta mi Sarajlije radimo najbolje :D
Sta su toliko napuhali tu Viktoriju kao da je Barcelona a ceska liga najbolja u Europi! Nije ni Zeljo kanta za nabijanje. Nasi momci ce dati svoj maksimum i izvuci povoljan rezultat. Kladim se u 100 KM na nerjeseno!
Hoces sa mnom, ne daj kesh kladionici, gubimo 2:1 a uzimamo ih na Hadisonu 1:0... :)
Kvota na X je 8.5, a na pobjedu Zelje 25! Ulazem 100 KM, dobijam 2500 i pola karte za Brazil sam vec zaradio :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI ! I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula ! Pobjede sve i poraze mi sa tobom prosli smo, bili smo tu i pjevali, samo tebe vjerno bodrili !
što ne gumo šuplje
bogme igra ce se viktorija pred zeljinim golom
Željo do Tokija! :)