Ludnica za Euro 2024
517

U petak se otvara najveća navijačka fan zona "Zmajevo gnijezdo Sarajevo"

D. P.
Zmajevo gnijezdo Sarajevo
Zmajevo gnijezdo Sarajevo
Na Trgu kulture Jurislav Korenić, ispred Pozorišta mladih Sarajevo, odvijaju se posljednje pripreme za otvaranje najvećeg centra adrenalina i zabave u centru grada, "Zmajevo gnijezdo", a povodom Evropskog prvenstva u nogometu Euro 2024.

Svi ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice na LED ekranu dimenzija 6x4m unutar šatora. Osim dinamičnog i vizualno atraktivnog doživljaja gledanja smotre najboljih evropskih selekcija, "Zmajevo gnijezdo Sarajevo" iz godine u godinu nudi sadržaje koji su namijenjeni svim generacijama kao idealno mjesto za okupljanje Sarajlija i gostiju grada u periodu ljetne sezone.

Na lokaciji Trg kulture Jurislav Korenić, ispred Pozorišta mladih Sarajevo, teku posljednje pripreme, a prvi gosti su dobrodošli u petak, 14. juna 2024. godine, kada je na programu dvoboj između domaćina Eura 2024 - Njemačke sa reprezentacijom Škotske s početkom u 21 sat.

Posjetioci će moći uživati i u popularnim fast food delicijama i velikom izboru pića, a svakog dana će biti upriličeni i posebni popusti tokom atraktivnog Happy hour događaja "Be a guest in the Dragon's Nest".

Tokom trajanja nogometne euforije, organizatori su se potrudili da sa svojim partnerima osiguraju i brojna nagradna takmičenja kao i promocije sponzorskih proizvoda tako da će sve generacije posjetilaca sigurno uživati.

Dnevne informacije o svim događajima u fan zoni "Zmajevo gnijezdo Sarajevo", možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici "Zmajevo gnijezdo Sarajevo".