Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas lijepo idu busem u brazil :)
aha znaci tako,a ja sve jadnik mislio brazil je tu negdje u srbiji :) neka kao republika..... jer uvjek kad spominju neke srpske kriminalce spomenu pobjegao u brazil ili pronadjen u brazilu....
Armee kraljuuuu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blago njima - prece preko 8.000km kako bi mogli da vide nase Zmajeve i siguran sam da bi se svako volio mijenjati sa njima sad evo odmah!!!! Dereti GRALAAAAAAA u Brazilu!!! :D
Sve nekakvi privatnici i biznismeni u ranim 50-tim. To ti je danasnji fudbal. Van dometa omladine i pravih navijaca. Igra za bogate.
Ottmar, a kako bi ti SP približio siromašnoj omladini? Može FIFA pustiti besplatno karte, pa to opet nije ni 10% troškova. A to "pravi navijači", ne znam šta znači taj pojam... Ovi ljudi vole BiH k'o i ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idu u Brazil? Hoćel noćit? :)))
jo huligana.....
Jesu mi i neke vijesti. Lako je autobusom i avionom do Brazila. Ovaj bosanac pliva do Brazila!!! http://www.youtube.com/watch?v=e2CRxWdBtjY
Pomozi Bosni i Hercegovini na putu njenog razvoja http://esimsecura.com/lan.14806/ BiH su potrebni novi igraci tj državljani, svi su dobrodosli: dobri vojnici, ekonomisti, radnici, politicari, trgovci, novinari, koordinatori u vojnim jedinicama... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u razvoju Bosne i Hercegovine. Unaprijed hvala na odzivu.
PONOSNI SMO NA NASE NAVIJACE!
Brko li Brko :D
trebaju sa letecim medvjedicima ici
Sjedi nagluha baka preko puta jednog mladića u autobusu. Mladić žvače žvaku, a baka mu kaže: - Džabe ti meni pričaš sinko, ja tebe ništa ne čujem. Ulazi pijanac u autobus i počinje vikati: - Ovi naprijed svi su pederi, ovi iza svi su klošari, a ovi u sredini su seljačine! Vozač autobusa pobjesnio i naglo zakoči autobus: - De ponovi još jedanput pijanico jedna, ko su pederi, ko klošari, a ko seljačine?! - E, sada ne znam, kada si zakočio sve si ih pomiješao!
nisam znala da ovaj centro i preko bare more
Pa sta,Gras more i do Sandzaka!
sretnooo
osim dvoje troje ovde nijedan nema ispod 65..jaci navijaci
jugark Imam osjecaj da ti je ovo Mama rekla da napises :) jer ona voli mladje..... hm kako je ona to strucno odma s"kuzila :)
uf al ti je recenica moj ti djoka pecenica a ti se sladio celu noc :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno medju ovima ima onioh ili djece tih koji su "posteno "zaradili"pa uzivaju u plodvima
Autobusom otputovali jel?
Presjeli iz Grasa u Centrotrans!